Recruitment tips / Marktinformatie / Nieuws en meer / Monsterboard.nl introduceert social media carrièrecoach

Monsterboard.nl introduceert social media carrièrecoach

Monsterboard.nl introduceert social media carrièrecoach

Amsterdam, 5 augustus 2010 – Monsterboard.nl biedt werkzoekenden een laagdrempelige vorm van loopbaanadvies met de nieuwe online carrièrecoach Freek Jordans. Jordans zal vanaf vandaag carrièretips geven via social media als Facebook, Hyves, LinkedIn en Twitter. Daarnaast is hij te vinden op het forum van Monsterboard.nl en is hij bereikbaar via e-mail en chatsessies. Ook zal de ‘Monster Coach’ binnenkort te zien zijn op YouTube met tips over onder andere het plaatsen van je cv. Zo speelt Monsterboard in op de huidige behoefte aan snelheid en gemak bij het inwinnen van advies. Jordans heeft ruime ervaring met werving & selectie en loopbaanadvies.

Flexibiliteit is voor de huidige generatie werkzoekenden een must. De ’Monster Coach’ speelt in op deze trend. Bezoekers van Monsterboard.nl kunnen waar en wanneer ze maar willen vragen stellen over zaken als het opstellen van een cv en het voorbereiden van een sollicitatiegesprek. Daarnaast zal Freek Jordans zelf ook werkzoekenden opzoeken en interessante berichten, tips en artikelen publiceren om hen te helpen bij het vinden van de ideale baan.

Persoonlijk advies cruciaal
Uit onderzoek onder ruim 1600 werkzoekenden bij Monsterboard.nl blijkt dat zij allereerst mensen uit de directe omgeving zoals hun partner, familie en vrienden, nauw betrekken bij de invulling van hun carrière gevolgd door een carrièrecoach of loopbaanexpert. Van de ‘Monster Coach’ verwachten werkzoekenden dan ook persoonlijk advies, praktische adviezen en inspiratie. De nieuwe carrièrecoach van Monsterboard.nl werkt wel online, maar is niet virtueel. Freek Jordans (1969) heeft ruime ervaring in de hr-wereld. Jordans werkte onder meer als arbeidsbemiddelaar bij Wegener en als docent personeel & arbeid aan de hogeschool InHolland in Rotterdam. Sinds 2007 heeft hij zijn eigen bureau: Jordans Training en Coaching.

Tequilamaster
“Werkzoekenden willen graag verder in hun carrière maar hebben vaak geen idee hoe dat moet. Aan mij de taak ze te helpen”,aldus Freek Jordans. “Ik kan ze bijvoorbeeld wijzen op veel gemaakte fouten. Het zal je misschien verbazen maar er zijn nog steeds mensen die solliciteren met een naam als ‘tequilamaster’ in hun e-mailadres. Uiteindelijk gaat het erom, door middel van persoonlijk advies, mensen op het juiste carrièrepad te helpen.”