iSense ICT Professionals Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Gouda, Zuid-Holland, Nederland
Grootte
100 t/m 499 werknemers
Industrie
Uitzendbureaus / Werving & Selectie
Opgericht
1998

Wij vinden ICT net zo fascinerend als jij! iSense is een energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling.

Toegang tot honderden IT opleidingen
Helpt iSense jou aan een nieuwe baan of opdracht? Dan krijg jij toegang tot het iSense Learning Center; ons eigen opleidingsplatform met honderden IT opleidingen. Wij geven iedereen de mogelijkheid zich te ontwikkelen op technisch én persoonlijk vlak.

5 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’
iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016. Hier zijn we enorm trots op!

Persoonlijke aandacht
Een beste match bestaat uit een match op papier en een persoonlijke match. Waar worden beide partijen gelukkig van? Die vraag is voor ons het meest belangrijk. Tijdens jouw nieuwe job houden we contact: iSense biedt verschillende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast kun je regelmatig met onze Field Coach sparren over jouw toekomstplannen.

Specialist in IT arbeidsbemiddeling
Je hoeft ons niet uit te leggen dat Java niets met Javascript te maken heeft en .NET geen programmeertaal is. iSense’ers krijgen regelmatig trainingen om hun IT kennis up-to-date te houden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd met iemand in contact komt die dezelfde taal spreekt en snapt waar jij naar op zoek bent!

Share the energy!
Het delen van kennis is onze passie. Samen met de IT community streven we naar ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak: daarom organiseren wij wekelijks een IT event voor jou en jouw collega’s. 

Kantoor foto's

Kantoor locaties

iSense ICT Professionals vacatures

ZH, NL

Functieomschrijving Ben jij een ambitieuze front-end developer met ervaring met Angular en kijk jij er naar uit om betrokken te zijn bij het volledige proces van de ontwikkeling? Neem dan snel contact met mij op! Ontwikkelen van de front-end omgeving; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Actief meedenken over het design en sparren met de ontwerpers; Werken in een Scrum team en deelnemen aan de sta

20-7-2018
GE, NL

.NET developer / C# / MySQL Database regio Doetinchem Functieomschrijving Ben jij een .NET ontwikkelaar die aan de slag wil gaan als .NET developer, maar ook veel te maken wil hebben met de klant? Dan ben je bij deze innovatieve, vooruitstrevende en internationaal georiënteerde organisatie in de regio Doetinchem aan het juiste adres. Je krijgt hier de mogenlijkheid om een creatief team versterken.

20-7-2018
ZH, NL

Functieomschrijving Ben jij een ervaren Windows systeembeheerder en zie jij jezelf werken in een complexe omgeving? Lijkt het je leuk om de gehele infrastructuur onder de loep te nemen en deze te verbeteren? Lees dan snel verder! Dagelijks beheer en onderhoud van de infrastructuur; Leveren van ondersteuning voor 2e en 3e lijns incidenten; Schakelen met leveranciers; Achterstand infrastructuur wegw

20-7-2018
GE, NL

Functieomschrijving "Citrix Specialist die door zijn enthousiasme, kennis en kunde het team (soms gelukkig maar een tweetal collega's) kan overtuigen". Wellicht is dit een kreet die vaak je hoort, maar bij deze leuke organisatie is het daadwerkelijk een onderdeel van je takenpakket. Wij spreken je graag natuurlijk! Je werkveld omvat een reeks aan gebruikers (meer dan 1000 concurrent users), projec

20-7-2018
ZH, NL

Functieomschrijving Heb jij ervaring met het beheren van applicaties? Heb jij ervaring met werken in een open source omgeving? Lees dan snel verder! Beheren van de applicaties; Implementeren van nieuwe functies; Overzicht bewaren over de IT processen en het tijdig signaleren van knelpunten; Schakelen met de leveranciers; Het vertalen van de wensen vanuit de business naar technische oplossingen; Ad

20-7-2018