Tempo-Team Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Diemen, Noord Holland, Netherlands
Grootte
1000 t/m 1499 werknemers
Industrie
Uitzendbureaus / Werving & Selectie
Opgericht
1969

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Kantoor foto's

Tempo-Team Voordelen

Benefits

  • Vakantiedagen
  • Pensioen / Pensioenplan

Bonus

  • Referral bonus
  • Professionele ontwikkeling
Expand

Tempo-Team Tempo-Team vacatures

Tilburg, NB, NL

Locatie/Standplaats TILBURG Functieomschrijving Heb jij een passie voor het werven & selecteren van kandidaten en sta je te trappelen om je verder te ontwikkelen als recruiter? Wij zoeken een nieuwe collega voor ons team op een afdeling die volop in beweging is! Jouw werkdag: Nog voor je je eerste kopje koffie van de dag op hebt, heb je al bedacht welke online en offline activiteiten je gaat inzet

06/22/2017
ETTEN-LEUR, NB, NL

Locatie/Standplaats ETTEN-LEUR Functieomschrijving Helden gezocht voor DPD Etten-Leur. Iedereen kent DPD, en wij zoeken voor deze werkgever toppers die in het magazijn willen werken. Jij bent die topper die DPD zoekt. Werken in de nacht en/of avond is voor jou geen probleem. DPD krijgt pakketten van autobanden tot telefoons. Jij gaat werken als lader/losser van de vracht. Natuurlijk kun je hierdoo

06/22/2017
DALFSEN, OV, NL

Locatie/Standplaats DALFSEN Functieomschrijving Ben je momenteel aan het werk, maar wil jij graag extra uren werken? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want bij Bel Leerdammer ben ik op zoek naar mensen die extra willen werken. Het toffe aan werken bij Bel Leerdammer is dat je minimaal €12,82 per uur gaat verdienen! Wat ga je doen? Je gaat voornamelijk schoonmaakwerkzaamheden aan machines uitvoeren.

06/22/2017
ZEEWOLDE, FL, NL

Locatie/Standplaats ZEEWOLDE Functieomschrijving Pottertjes! Die kleine, lekkere snoepjes in dat zwarte blikje. Ik kreeg ze vroeger altijd van mijn opa. Ken jij ze nog? Royal Herkel in Zeewolde is groot geworden met deze pottertjes. Dit prachtige bedrijf, dat al meer dan 100 jaar bestaat en onlangs een koninklijke erkenning heeft gekregen, produceert nu vitaminesupplementen, geneesmiddelen en cosm

06/22/2017
Venray, LI, NL

Je bent een expert op het gebied van planning. Je zorgt voor het opbouwen en in stand houden van een kwalitatief hoogwaardige pool en voor het koppelen van aanvragen van de klant aan de pool van flexwerkers. Deze taken worden onder supervisie van de (senior) accountspecialist uitgevoerd. De planner is klankbord en sparringpartner voor de accountspecialist op het gebied van planning en poolbeheer.

06/21/2017