Monsterboard.nl Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Grootte
2500 t/m 4999 werknemers
Industrie
IT - internet
Opgericht
1994

Werken voor Monsterboard, dat betekent werken in een eigenzinnige en dynamische branche. Bij een succesvolle, snel groeiende en internationale onderneming met een eigen sfeer. Monsterboard biedt je uitdagend werk, een goed salaris en leuke collega’s.

Als je bij Monsterboard komt werken word je onderdeel van misschien wel het beste salesteam van Nederland. Amerikaans in onze aanpak, maar Nederlands in onze team spirit. Monsterboard is een professionele online recruitmentorganisatie die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Deze kwaliteit wordt in de eerste plaats waargemaakt door de talenten en inzet van onze medewerkers.

Ons motto is: Work hard, Play hard! Dit betekent dat we hard werken en gedreven zijn om onze bedrijfsdoelstellingen te behalen met plezier en passie voor het vak. En binnen een organisatie waarbij fun zeker niet mag ontbreken.

Denk hierbij aan:

Gezellige feestjes
Sportieve activiteiten
Feestelijke maandafsluitingen
Energieke kick-offs
Vrijdagmiddag borrels
Kennissessies
Leuke spontane verassingen vanuit onze eigen activiteitencommissie: Club Skeeter.
Commissiesysteem

We betalen onze medewerkers goed voor hun performance. Voor onze Salesmedewerkers hanteren wij een goed basissalaris en een commissiesysteem waarmee we progressief belonen. Oftewel: hoe meer je presteert, hoe beter je wordt beloond! Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers, wij hebben hiervoor onze eigen Monster Academy.

Vind jij het belangrijk om iedere maand succesvol te zijn, maar toch de vertrouwdheid en gezelligheid te voelen van een hecht team? Dan pas jij perfect bij ons!

Kantoor foto's

Kantoor locaties

Monsterboard.nl vacatures

Amsterdam, NH, NL

Zie je het voor je? Jij, als Accountmanager Binnendienst bij Monsterboard; een marktleider op het gebied van online recruitment? Ter versterking van ons salesteam zijn wij op zoek naar een echt “sales monster”! Accountmanager Binnendienst Wat ga je doen als Accountmanager Binnendienst? Het proactief benaderen van prospects; Het telefonisch verkopen van Monsterboard’s volledige suite van online rec

11-4-2018