CGI Nederland Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Grootte
2500 t/m 4999 werknemers
Industrie
IT - diensten
Opgericht
1976

About CGI

CGI is actief in 40 landen met ruim 70.000 professionals. We zijn daarmee de op vier na grootste zakelijk en IT-dienstverlener ter wereld. Lokaal gaan we sterke partnerships aan met onze klanten, waarbij we altijd kunnen putten uit de aanwezige technologische kennis binnen ons bedrijf. Onze focus op IT Modernization, Cybersecurity en Big Data Analytics helpt onze opdrachtgevers hun dienstverlening verder af te stemmen op klantwensen. Met onze diensten besparen opdrachtgevers op kosten, maken hun organisatie flexibeler en bereiden hun IT-omgeving voor op de toekomst. We doen dat met de toewijding en zorgvuldigheid van een businesspartner  die niet anders gewend is dan te werken met de bedrijfskritische systemen van opdrachtgevers.

Niet de grootste, wel de beste

Bij CGI is ons doel niet de grootste, maar het beste in onze branche te zijn. Door de kwaliteit van onze business consultancy, systeemintegratie en uitbestedingsdiensten halen klanten het hoogste rendement uit hun investeringen. Dankzij de nieuwste technologie, afgestemd op de bedrijfsstrategie, behalen zij de beste financiële resultaten. Onze klanten gaven ons de afgelopen tien jaar gemiddeld steeds hoger dan een 9.

 Deze inzet heeft niet alleen geleid tot consistente hoge klanttevredenheid, maar ook tot erkenning.  Een duidelijk bewijs van CGI’s betrokkenheid.

Onze droom

CGI is anders dan de meeste bedrijven. We hebben niet alleen een visie en missie, zoals andere bedrijven, maar een droom: "To create an environment in which we enjoy working together and, as owners, contribute to building a company we can be proud of."

Onze oprichters Serge Godin en André Imbeau formuleerden deze droom toen zij in 1976 CGI startten en sindsdien is onze droom ongewijzigd gebleven. Bij CGI noemen we onze medewerkers members, omdat we een sterk gevoel van betrokkenheid voelen met onze members. Daarom is de overgrote meerderheid van onze members ook aandeelhouder van CGI. We verweven deze wederzijdse betrokkenheid in alle aspecten van onze managementaanpak en geven onze members de vrijheid om hun carrière flexibel in te richten, beslissingen te nemen in het belang van onze klanten, onze diensten voortdurend te verbeteren. Natuurlijk profiteren ook onze members van een goed gelukte opdracht (job well done).e verbetering van onze zaken en te profiteren van een goed gelukte opdracht (job well done).

Kantoor foto's

Kantoor locaties

CGI Nederland vacatures

Currently there are no jobs available