Verder naar de content

CGI Nederland Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Grootte
2500 t/m 4999 werknemers
Industrie
IT - diensten
Opgericht
1976

Een droombedrijf

Toen Serge Godin en André Imbeau in 1976 in de kelder van Serge’s huis begonnen met CGI, hadden zij een ‘droom’. Vrij vertaald: zij wilden een bedrijf opzetten waarin iedereen het geweldig vindt om samen te werken en waarop je werkelijk trots kan zijn.

Onze oprichters hebben gekregen wat zij wilden: op dit moment zijn we de op vier na grootste onafhankelijke zakelijk en IT-dienstverlener van de wereld. Actief in 40 landen, met ruim 70.000 professionals, gespecialiseerd in business consulting, systeemintegratie en IT-outsourcingdiensten.

Wereldwijd mogen we de top 100 bedrijven tot onze klanten rekenen en onderhouden we klantrelaties met tal van nationale en lokale overheden. Ongeveer 3.500 Nederlandse CGI-ers zijn actief bij alle grote bedrijven en overheidsinstellingen. Zij spelen een belangrijke rol bij innovaties die een directe impact hebben op het maatschappelijk leven en die bedrijven, overheid en burgers helpen het beste te halen uit de toenemende complexiteit van deze tijd. De lijst met opdrachtgevers en referentieprojecten is lang, veelzijdig en spreekt tot de verbeelding.

Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn. Je wordt niet aangesproken als medewerker, maar als ‘member’. Als member ben je echt verbonden aan onze organisatie. Zo kun je via een aandelenplan en winstdelingsregeling actief participeren in ons succes.

CGI is een financieel gezond en stabiel bedrijf, met een toekomstgerichte visie, zeer tevreden opdrachtgevers en members die zich committeren aan de klanten, aan CGI én aan elkaar. Precies het soort bedrijf waar de oprichters van droomden. Maak op deze site eens kennis met een aantal members. Lees meer over onze projecten, verdiep je in onze bedrijfscultuur, bekijk onze uitstekende arbeidsvoorwaarden. En bedenk dan waar je je IT-carrière het best vorm kunt geven. Maak het met CGI.

Kantoor foto's

Kantoor locaties

CGI Nederland vacatures

Currently there are no jobs available