Skip Nav

Accountbeheer

Hebt u meer hulp nodig?

Hebt u hulp nodig om u aan te melden op uw account? Neem contact met ons op hier.

Hebt u een klacht over privacy of een vraag over privacy die niet beantwoord werd in de meest gestelde vragen? Laat het ons hier weten.

Uw Monster-profiel en andere onlineaccountgegevens beheren

Wanneer het om uw Monster-profiel, werkgeversaccount en andere onlineaccounts gaat, is uw wachtwoord essentieel voor de manier waarop u de website ervaart en voor uw persoonlijke gegevens. Hoewel Monster proactief beveiligingsmaatregelen treft om uw accountgegevens te beschermen, moet u ook actief uw accountgegevens beschermen door uw wachtwoord te beschermen tegen onbevoegde toegang. Gebruikers die zich onbevoegd toegang verschaffen tot uw account hebben niet alleen toegang tot de producten en services die bij uw account horen, maar ze kunnen ook de gestolen gegevens gebruiken om u phishing emails te sturen. In de meeste gevallen hebt u het niet eens door dat er met uw account is geknoeid, tot het te laat is. Met dit in uw achterhoofd kunt u hier wat eenvoudige maatregelen lezen om uw accountgegevens te beschermen:

 • Gebruik een ingewikkeld wachtwoord. Als u een ingewikkeld wachtwoord kiest, kunt u de beveiliging van uw account verhogen en voorkomen dat de producten en services van Monster kwaadwillend worden gebruikt. Volg deze tips om een ingewikkeld wachtwoord te creëren:

  1. Vermijd het gebruik van een eenvoudig wachtwoord dat gemakkelijk kan worden geraden (zoals monster, monster1, 1234).
  2. Gebruik een wachtwoord van minimaal acht tekens lang. Elk extra teken is gunstig.
  3. Voorkom een wachtwoord dat op uw naam, bedrijfsnaam, wachtwoord of e-mailadres lijkt.
  4. Voeg naast letters ook andere tekens toe, zoals nummers en symbolen.
  5. Gebruik een (deel van een) zin die u kunt onthouden. 6. Wijzig uw wachtwoord regelmatig.
   
 • Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts; dit versterkt uw beveiliging.
 • Stuur uw wachtwoord nooit per e-mail aan anderen, maar belangrijker nog: reageer nooit op een e-mail waarin u om uw wachtwoord wordt gevraagd. Monster zal u nooit een e-mail sturen met het verzoek ons uw wachtwoord te geven of dit te bevestigen, noch zal Monster u vragen software, een "tool", "onlineformulier" of "toegangsovereenkomst" te downloaden om uw Monster-profielaccount te kunnen gebruiken. Monster zal ook nooit telefonisch contact met u opnemen met het verzoek uw gebruikersnaam/wachtwoord te geven. U bent de enige persoon die uw wachtwoord moet weten. Deel het met niemand. Als u wordt gebeld door iemand die beweert dat hij van Monster is en die u naar uw accountgegevens vraagt, reageer hier dan niet op. In plaats daarvan belt u Monster rechtstreeks om de bedoelingen van de beller te controleren: 0800 - 023 19 48.
 • Deel nooit uw wachtwoord. Als u vermoedt dat iemand anders mogelijk uw Monster-wachtwoord kent, wijzig dit dan onmiddellijk of neem contact op met Monster.
 • Probeer indien mogelijk te vermijden dat u uw wachtwoorden opschrijft. Als u toch een wachtwoord wilt noteren, bewaar dit dan veilig uit de buurt van de computer.
 • We raden u ook aan uw regelmatig een update van de antivirusprogramma's op uw computer uit te voeren.

Monster zet zich in om de gegevens die onze banenzoekers ons verschaffen te beveiligen en de beveiliging van onze klantenaccounts te verhogen. Deze inspanningen beschermen niet alleen uw accountgegevens, maar er wordt tevens mee voorkomen dat onbevoegde gebruikers zich toegang verschaffen tot Monster-producten en -services die bij uw account horen.