Monsterboard op Mud Masters maart

Een Monster op de baan, een Monster in je baan

 

Wij waren Official Partner van Mud Masters september, maar kunnen trots aankondigen dat we óók in maart deze titel dragen! Wij zijn er weer bij want wat ons betreft, heeft een Monster nooit genoeg van modder.
 

Neem de volgende stap, Monster!

Een Monster op de baan en een Monster in je baan. Bij Mud Masters sla je twee vliegen in één klap!
Op 5 en 6 maart, tussen 11:00 en 15:00 uur, staat bij de stand van Monsterboard een team van experts klaar om jouw nieuwe baan te vinden!

Wij vinden een baan voor je
Vertel ons wat je zoekt, test bij onze mini obstacle course hoe groot jouw MudMonster gehalte is en tegen de tijd dat jij die obstakels overwonnen hebt, hebben wij minimaal één gave vacature voor je gevonden. Of je nu actief op zoekt bent naar een nieuwe baan of gewoon benieuwd bent of er betere banen zijn dan die je nu al hebt, zet ons aan het werk!

Warm voor je run bij ons op, ren als je gefinisht bent even bij ons langs of kom als publiek een kijkje nemen zodra jouw Mud Master uit het zicht verdwenen is. Het terrein van Mud Masters is deze dagen vrij toegankelijk en makkelijk te bereiken, dus ook als de run je een stapje te ver gaat, kunnen wij je een stapje verder helpen in je carrière.
 

Geen obstakel te groot, Monster?

In september rende een team van 40 échte Monsters, waaronder de bloggers van Jelmerdeboer.nl, Fitgirls.nl en Ilovehealth.nl de 6 km in Biddinghuizen. Benieuwd hoe dat was? Bekijk de video:


Nieuwe uitdaging nodig, Monster?

Grijp jij iedere uitdaging met beide handen aan en denk je; zo'n obstacle run wil ik wel op mijn cv zetten? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten. Vanaf woensdag 24 februari geven wij 5 x 2 kaarten weg voor de Mud Masters run op 5 maart.

Word ook een Monster!

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

YoungTalent vacatures

  • {FeaturedJobPostedDateText}22-06-2017 {FeaturedJobCompanyText} DeBesparingsConsulent
    Als (Junior) Accountmanager richt je je in eerste instantie op de klein zakelijke ondernemers, maar heb je de ambitie om je vol te geven in ons opleidingstraject richting grootzakelijke markt en j...
  • {FeaturedJobPostedDateText}22-06-2017 {FeaturedJobCompanyText} Logistics Today
    Voor een douane expediteur gevestigd in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een junior declarant. Werkzaamheden In deze rol van Assistent Declarant bestaan je werkzaamheden uit: Het uitvoeren ...
  • {FeaturedJobPostedDateText}22-06-2017 {FeaturedJobCompanyText} Fujitsu Technology Solutions B.V.
    Fujitsu Finance & Accounting Shared Service Center in Lodz, Poland with over 130 people on board currently supports Fujitsu entities in Europe and beyond in a variety of finance activities from Ac...