Recruitment tips / Werving en Selectie / Kandidaten selecteren / Makkelijk de juiste doelgroep bereiken met Talent CRM

Makkelijk de juiste doelgroep bereiken met Talent CRM

Makkelijk de juiste doelgroep bereiken met Talent CRM

Zou het niet handig zijn als u voor uw vacature een lijst met zeer geschikte kandidaten kreeg die u vervolgens met een persoonlijke e-mailcampagne kunt verleiden?

Dat kan met Monster Talent CRM. Het koppelt de zoekintelligentie van 6Sense aan een gebruiksvriendelijk e-mailprogramma. Zo stuurt u eenvoudig een krachtige mail naar de beste talenten uit de markt. Ook krijgt u nauwkeurige analyses van de resultaten en kunt u de mails automatisch opvolgen.

 

De 5 voordelen van een e-mailcampagne met Monster Talent CRM

1 – Kandidaten vinden met één slimme zoekopdracht
U hoeft geen lange Boolean zoekopdrachten meer te maken. Simpelweg uw zoekcriteria invullen is voldoende om met de slimme semantische zoektechnologie 6Sense van Monsterboard de beste kandidaten te vinden.
 

2 – Stuur meerdere kandidaten direct naar uw vacatures
Met Monster Talent CRM stelt u een persoonlijke mail op die u naar meerdere geschikte kandidaten tegelijk kunt sturen om ze te verleiden uw vacature te bekijken. Lees hier hoe u een krachtige e-mail opstelt.
 

3 – Maak uw e-mail persoonlijk
Ondanks dat u uw mail naar meerdere kandidaten tegelijk stuurt, kunt u hem toch persoonlijk maken door de naam van de kandidaat automatisch in de aanhef te verwerken.
 

4 – Real-time analyses
Met de kracht van real-time analyses kunt u direct zien hoe goed uw campagne het doet. Deze informatie kunt u gebruiken om uw correspondentie te optimaliseren.
 

5 – Opvolgmails vergroten de respons
Niet elke kandidaat zal wellicht direct reageren, omdat een e-mail wel eens aan de aandacht ontsnapt. Door vooraf opvolgmails te maken, kunt u zorgen dat deze kandidaten u e-mail nogmaals te zien krijgen waardoor de respons op de vacature vergroot wordt.

 

Lees hier meer over Monster Talent CRM. Of neem contact op met uw accountmanager of bel met 0800 – 023 19 48.