Recruitment tips / Werving en Selectie / Kandidaten aannemen / Wat doet Monsterboard om uw vacature onder de aandacht te brengen?

Wat doet Monsterboard om uw vacature onder de aandacht te brengen?

Wat doet Monsterboard om uw vacature onder de aandacht te brengen?

De juiste kandidaten reageren alleen als zij uw vacature kunnen vinden. U kunt zich inzetten om de vindbaarheid van uw vacature te vergroten, maar Monsterboard zet ook verschillende middelen in om te zorgen dat uw Monster Job Ad gezien wordt door de juiste werkzoekenden.

1. Mail naar vriend of vriendin

Iedere vacature op Monsterboard geeft de lezer de mogelijkheid om de vacature door te mailen, naar een kennis of naar zichzelf om er later even goed voor te gaan zitten. Dit is de populairste link op Monsterboard.nl!
 

2. Aggregators

Aggregators zijn een soort vacature zoekmachines. Voorbeelden hiervan zijn Careerjet, Trovit en Jobrapido. Als u uw vacature op Monsterboard plaatst, zijn ze automatisch ook vindbaar via verschilende aggregators. Als een kandidaat uw vacature vindt bij een aggregator, opent uw Monster Job Ad, ook het solliciteren loopt gewoon via Monsterboard. Een aggregator zorgt dus gewoon voor meer traffic naar uw vacature.
 

3. Vacaturemailings naar werkzoekenden

Kandidaten met een profiel op Monsterboard krijgen regelmatig vacature-mails met banen die aansluiten bij hun zoekprofiel. Deze e-mails creëren extra aandacht voor uw vacature en bereiken ook latent werkzoekenden: kandidaten die zelf niet actief zoeken naar vacatures, maar wel open staan voor een nieuwe baan.
 

4. Social Media

Op Social Media heeft Monsterboard inmiddels meer dan 70.000 volgers, een netwerk dat we ook voor u inzetten! Iedere vacatureplaatsing wordt automatisch doorgeplaatst op Twitter zodat uw vacatures ook hier vindbaar zijn.
 

5. Monsterboard is mobile

Tegenwoordig kan alles via een mobiel en daar spelen wij graag op in. Inmiddels komt al meer dan 25% van de bezoeken aan Monsterboard via een mobiele telefoon (app of mobiele website).

Meer informatie over wat Monsterboard doet om uw Monster Job Ad beter vindbaar te maken? Bekijk de video:

Of neem contact op met uw accountmanager of bel naar: 0800 – 666 78 37.

Wilt u weten wat u zelf kunt doen om uw vacature nog beter vindbaar te maken? Lees dan dit artikel.