Recruitment tips / Uncategorized / Monsterboard Statement Lancering Google Jobs in Search

Monsterboard Statement Lancering Google Jobs in Search

Augustus 2020 – Monsterboard Statement Lancering Google Jobs in Search

Jort Wassenaar, Managing Director Monster Europe

“Monsterboard is een van de bekendste en meest gevestigde carrièreplatforms van Nederland. Het is onze corebusiness om via innovatie het bedrijfsleven én werkzoekenden met een complete service rondom solliciteren en werving bij elkaar te brengen. Om dit verder te optimaliseren is de samenwerking met Google voor ons een logische stap. Ons platform heeft nu de juiste technische structuur waardoor we veel beter de juiste match tussen werkgevers en werkzoekenden kunnen maken.”

Via innovatie begeleiden we het bedrijfsleven én werkzoekenden met een complete service rondom solliciteren en werving. Een samenwerking met Google om deze ervaring te verbeteren is voor ons als organisatie een logisch stap in het verbeteren van onze service.

De testfase van de afgelopen maanden en de samenwerking met Google hebben ons laten zien dat we onze klanten de juiste technische structuur bieden voor de nieuwe Google functie voor het zoeken naar vacatures. Op deze manier verhogen wij de zichtbaarheid, het verkeer en de sollicitatiekans voor de op Monsterboard geplaatste vacatures. Daarnaast creëren wij tegelijkertijd, met al onze andere verbeteringen, een moderne, doelgroepgerichte zoekervaring voor werkzoekenden.

Door de nauwe samenwerking met Google hebben wij onze website geoptimaliseerd voor zoekmachines en dus ook nu voor de nieuwe Google Jobs in Search. Op deze manier zijn we aanwezig als het favoriete merk onder werkzoekenden, ongeacht waar hun zoektocht naar een baan begint. Daarnaast ondersteunen we Recruiters en HR managers met individueel advies over de inhoud, het bereik en de structuur van de advertentie.“