Recruitment tips / Uncategorized / Monsterboard organiseert diversiteit & Inclusie event!

Monsterboard organiseert diversiteit & Inclusie event!

Monsterboard organiseert in samenwerking met het ROC van Amsterdam niet één, maar twee events die volledig in het teken staan van Diversiteit & Inclusie. Tijdens de events gaan diverse experts met elkaar in gesprek om werkgevers die meer met dit onderwerp willen doen inspirerende inzichten te geven.

 

Ondanks dat er steeds meer bewustwording ontstaat over de nut en noodzaak van diversiteit & inclusie, zien we dit nog niet volledig terug in het Nederlandse bedrijfsleven. Monsterboard onderzocht voor het Future of Work 2021 rapport hoeveel bedrijven wereldwijd van plan zijn meer te doen met diversiteit & inclusie. Nederlandse bedrijven scoorden ondergemiddeld: maar liefst 42% van Nederlandse bedrijven heeft geen beleid op diversiteit en inclusie. Maar zien we daarnaast wel dat werkzoekenden steeds meer de voorkeur geven aan bedrijven die inclusie en diversiteit aanmoedigen.

Veel bedrijven zullen dus goed moeten nadenken over hoe zij met dit thema om willen gaan. Om het bedrijfsleven en recruiters hiermee te helpen organiseert Monsterboard twee Diversiteit & Inclusie events, waarbij D&I experts en (HR) directeuren met elkaar in gesprek gaan zodat het onderwerp vanuit meerdere invalshoeken benaderd wordt. We hopen hiermee bedrijven handvaten te geven om zelf een begin te maken aan een inclusieve organisatie. Inspiratie opdoen? Meld je dan vooral aan voor de sessies.

Sessie 1 – 23 september 2021 

Live stream event, Diversiteit & Inclusie voor het bedrijfsleven

In deze sessie gaan 6 sprekers met elkaar in gesprek over het nut en noodzaak voor werkgevers en delen we de beste tips om zelf te starten met D&I

Aanvang live stream event
:
23 september 14.00 t/m 15.00 uur
Aanmelden event: >> klik hier <<

Sessie 2 – 5 oktober 2021

Diversiteit & Inclusie hoe kijken werkzoekenden hier tegenaan? 

We zien steeds vaker arbeidsmarktcommunicatie die inclusief is, maar helaas komt in Nederland nog  arbeidsmarktdiscriminatie nog steeds voor, hoe kan dit? En hoe kijken werkzoeken en divers talent hier tegenaan?

On demand opname
:
beschikbaar vanaf 5 oktober 2021
Aanmelden event: >> klik hier <<

Maak kennis met de sprekers, klik op een afbeelding om verder te lezen!

 

Stefano Frans
Anti Discriminatie Bureau Zeeland

Sepideh Naiemasa
UWV

Bouchra Talidi
Inclusioncy

Jean Pierre Smiet
ING 

Naomi Kok Luís
Diversiteit in bedrijf

Wouter van der Horst
Country Manager Monsterboard

Ellen Leeuw
House of Talents

Jort Wassenaar
Managing Director Monster Europe

Charita Zandgrond & Lieke Koningen ROC van Amsterdam