Recruitment tips / Monsterboard Training / Vacatures / Plaatsen, delen en beheren

Plaatsen, delen en beheren

 

Nadat je video is verwerkt is het tijd om deze met kandidaten te delen – hoe je maar wilt. Je kunt het rechtstreeks vanuit de app bij een Monsterboard vacature plaatsen of de video opslaan in jouw mobiel. De opgeslagen video kan je dan uploaden op jullie carrièresite, Social Media of elke andere plaats die je maar kunt bedenken.

Monster Studios maakt het heel gemakkelijk. Klik op de onderstaande tabbladen om te zien hoe je jouw video kunt plaatsen, delen en beheren en kandidaten op een nieuwe en intrigerende manier kunt bereiken.

Je kunt jouw video bijvoegen bij een bestaande vacature. Volg gewoon deze stappen. Onthoud dat er eerst een Monsterboard vacature aangemaakt moet zijn voordat je jouw video op Monsterboard kunt plaatsen.

1

Selecteer Video
Ga naar Mijn Video’s en tik op degene die je bij jouw vacature wilt plaatsen.

2

Plaatsen op Monsterboard
Bekijk een voorbeeld van jouw video en klik onderaan het scherm op “Plaats op Monster”.

3

Kies de Vacature
Vind de vacature eenvoudig via het zoekveld en tik erop om deze te selecteren.

Dit icoon geeft aan dat er al een video is toegewezen aan de vacature. Tik erop als je de video wilt vervangen.

Er zal een venster verschijnen waarin je kunt selecteren om te plaatsen bij “vacatures als deze”. Indien geselecteerd, wordt jouw video geplaatst bij vergelijkbare posities die Monsterboard heeft gecategoriseerd op basis van SOC codes.

Klik op Plaatsen. Het kan tot 24 uur duren voordat jouw video wordt weergeven op Monsterboard.nl en in de Monster App voor werkzoekende.

Als je jouw complete video op een van jouw Social Media platforms wilt delen of verspreiden, volg dan deze stappen om de video op te slaan.

1

Selecteer Video
Ga naar Mijn Video’s en tik op degene die je wilt delen.

 

2

Ga naar Video instellingen
Tik op het menu icoon rechtsboven om naar Video instellingen te gaan.

3

Bewaar Video op toestel
Tik op Bewaar en de video wordt toegevoegd aan de fotogalerij van jouw toestel.

Zodra een kopie van jouw video is opgeslagen op jouw toestel kan je deze uploaden op jullie carrièresite, Social Media of elke andere plaats die je maar kunt bedenken.

Niet vergeten!
Wanneer je de video deelt op Social Media, zorg er meteen voor dat je ook een link naar jullie Monsterboard vacature toevoegt.

Je kunt jouw video’s weghalen bij de vacature of ze volledig verwijderen uit Monster Studios. Bekijk hieronder hoe het werkt.

1

Selecteer Video
Ga naar Mijn Video’s en tik op degene die je wilt beheren.

 

2

Ga naar Video instellingen
Tik op het menu icoon rechtsboven om naar Video instellingen te gaan.

3

Video beheren
Hier kun je jouw video verwijderen en beheren.

 

Tik op Beheren en klik op de rode knop Verwijderen om de video uit alle vacatures te verwijderen. Als je geen verwijderknop ziet, is de video niet geplaatst bij een vacature. Je video blijft nog steeds in de Monster Studio App.

Tik onderaan dit scherm op Video verwijderen om deze volledig uit de app en jouw vacatures te verwijderen.