Recruitment tips / Monsterboard Training / Vacatures / App navigatie en instellingen

App navigatie en instellingen

Wanneer je de Monster Studio’s app opent, is Video Bibliotheek de hoofdpagina. Hier zie je een lijst met video’s die jij en jouw collega’s hebben aangemaakt. Vanaf deze pagina kan je een voorbeeld van de video’s bekijken, beginnen met opnemen van een nieuwe video en toegang krijgen tot de volgende menu-opties:

Video’s: Opent de Video Bibliotheek.

Mijn Video’s: Toont alleen de video’s die jij zelf hebt aangemaakt.

Nieuw Project: Tik hierop om een nieuwe video te starten.

Projecten: Hier worden al jouw projecten opgeslagen. Je kunt incomplete projecten bewerken, een kopie bewerken of al het beeldmateriaal op jouw telefoon opslaan.

Scripts: Een verzameling van jouw scripts voor de ingebouwde teleprompter. Gemakkelijk toe te voegen, bewerken of verwijderen.

Snelle Gids: Een link naar deze handleidingen voor eenvoudige referentie.

Instellingen: Toegang tot al jouw app-instellingen. Meer hierover in de volgende sectie.

Uitloggen: Log uit uw account en sluit de app af.

Instellingen:

Het is belangrijk om de instellingen in de Monster Studios-app te begrijpen. Bekijk ze en pas ze aan voordat je aan jouw projecten begint.

Om jouw instellingen te bekijken, tik op het menu en vervolgens op Instellingen. In het volgende scherm verschijnen verschillende opties. Hieronder kan je voor elke optie een beschrijving vinden.

Over: Weergeeft de app versie.

Opslag: Laat zien hoeveel ruimte jouw telefoon heeft voor het uploaden van video’s.

Land zoekopdracht: Dit is jouw locatie-instelling.

Review App: Als je jouw ervaring met de app wilt delen door een recensie te geven, kun je dat hier doen.

Full HD Projecten: Schakel deze instelling in om de beste video kwaliteit te krijgen. Het zal de bestandsgrootte en uploadtijd vergroten, maar het is het waard. Deze instelling moet ingeschakeld zijn voordat je een video start.

Opladen in de achtergrond: Hiermee worden je video’s geüpload terwijl je aan het bewerken bent. Dit verkort de verwerkingstijd zodra je video is voltooid, maar het kan data verbruiken als je geen wifi gebruikt.

Opladen via je Mobiele Data: Als deze optie is ingeschakeld, worden je video’s op de achtergrond geüpload ook als je geen wifi hebt. Perfect voor bewerken onderweg, maar houd er rekening mee dat het een significante hoeveelheid data kan verbruiken.

Tutorials resetten: Als je de inleidende tutorials hebt doorlopen, worden deze niet opnieuw weergeven, tenzij je ervoor kiest de tutorials te resetten met deze optie.