Recruitment tips / Monsterboard Training / Mijn Account / Log in / Reset wachtwoord

Log in / Reset wachtwoord

Is het de eerste keer dat je inlogt op Monsterboard? Of loop je tegen problemen aan met het resetten van jouw wachtwoord? Lees dan verder om inlog problemen op te lossen. 

 

Eerste keer inloggen/Wachtwoord vergeten

1

Om jouw wachtwoord te resetten of om het wachtwoord voor de eerste keer in te stellen, ga je naar de Monsterboard login pagina en klik je op ‘Uw wachtwoord vergeten?’ (of gebruik deze link). 

2

Vul jouw emailadres in en klik op ‘Verder’. Je zult een e-mail ontvangen met daarin een link om jouw wachtwoord te resetten. 

3

Wanneer je op de link klikt, zal een tabblad openen waarin je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken. Klik op ‘Wachtwoord opnieuw instellen’ om de wijzigingen op te slaan.

 

Veiligheidsvragen

Als het de eerste keer is dat je inlogt op jouw Monsterboard account, dan zal er gevraagd worden om Veiligheidsvragen in te stellen. Deze vragen zullen in het vervolg gesteld worden wanneer er een onjuist wachtwoord wordt ingevoerd of wanneer er vanaf een onbekende locatie wordt ingelogd. Kies vragen waar je een duidelijk en te onthouden antwoord voor hebt, want het kan zijn dat je de vragen maanden later zult moeten beantwoorden. Zodra je op ‘Opslaan’ klikt, zul je toegang hebben tot jouw account.  


 

Troubleshooting

V: Wat moet ik doen als er al een gebruikersnaam staat ingevuld die ik niet herken?
A:
Jouw browser onthoudt de laatste gebruikersnaam die ingelogd is geweest. Als je een andere gebruikersnaam/e-mail wilt invoeren, klik dan op ‘Niet uw gebruikersnaam?’.  

V: Wat moet ik doen als de pagina zegt dat het ingevoerde e-mailadres niet herkend wordt?
A:
Controleer of je op de Monsterboard Werkgevers website zit: hiring.monsterboard.nl. Het is mogelijk dat je probeert in te loggen op jouw werkgevers account op de Werkzoekende website.

V: Ik ontvang geen reset password e-mail, wat moet ik doen?
A:
De e-mail met de reset password link kan in jouw Spambox terecht zijn gekomen. Je kunt de e-mail verplaatsen naar jouw Inbox en vervolgens de reset password link openen. Vergeet in om de spamfilters aan te passen om soortgelijke Monsterboard e-mails in te toekomst te kunnen ontvangen.

V: De knop op mijn wachtwoord opnieuw in te stellen werkt niet.
A:
Verwijder de cache en cookies in jouw browser. Sluit de browser en open deze opnieuw of probeer een andere internet browser. Cache en cookies kunnen de knop verstoren.

V: Ik ben de antwoorden op mijn veiligheidsvragen vergeten en nu is mijn account geblokkeerd, wat moet ik doen?
A:
Wanneer jouw account geblokkeerd is door onjuist beantwoorde veiligheidsvragen, neem dan contact op met de klantenservice om het account weer te activeren. De veiligheidsvragen en/of jouw wachtwoord zullen naar jouw behoefte gerest worden.