Accountvoorkeuren

In deze handleiding vind je instructies over het wijzigen van de informatie in jouw accountprofiel en opties met betrekking tot jouw voorkeuren voor kandidaat beheer, sollicitatiemethoden en e-mailmeldingen.

 

Accountinstellingen bijwerken

Beweeg jouw muis over het tandwieltje en kies Accountinstellingen uit het drop down menu..

Onder het kopje Profiel vind je informatie over jouw Monsterboard account (naam, e-mailadres, aanvullende informatie enz.) Om de informatie te wijzigen, klik op Wijzigen boven het relevante onderdeel.

Op deze pagina kan je ook jouw wachtwoord of de beveiligingsvragen voor jouw account resetten.

 

Accountvoorkeuren bijwerken

Klik op Accountvoorkeuren om de accountconfiguraties van jouw Monsterboard account bij te werken, zoals hoe je sollicitaties wilt ontvangen, weergave-instellingen en e-mailmeldingen. Lees verder voor de verschillende instellingen.

 

Sollicitatie methode

Je hebt de mogelijkheid om de externe (ATS) sollicitatiemethode te activeren. Hiermee worden de kandidaten omgeleid naar jouw vacaturesite. Klik op Klik om te activeren om deze optie te zien bij het plaatsen van de vacature.

Door het vakje “verkort profiel meesturen” aan te vinken, wordt het mogelijk voor kandidaten om te solliciteren zonder een volledig account te hebben op de Monster Mobiele App en een Micro applicatie door te sturen.

 

Online sollicitatie voorkeuren

Als je ervoor kiest om de sollicitaties te ontvangen in jouw Monsterboard account, dan kan je er ook voor kiezen om deze sollicitaties te ontvangen via een e-mail.

Je kunt ook het e-mail onderwerp aanpassen om specifieke informatie van de sollicitatie te bevatten.

Wanneer je een screening vragenlijst gebruikt kan je er ook voor kiezen om alleen een e-mail te ontvangen wanneer niet-afgewezen kandidaten solliciteren.

 

Monster Communication

Met standaard instellingen ontvang je per e-mail vacature updates en exclusieve Monsterboard aanbiedingen. Als je deze e-mails niet wilt ontvangen, kan je jezelf afmelden.

 

! Wanneer je een instelling wijzigt, vergeet dan niet om boven- of onderaan de pagina op de knop Opslaan te klikken.