Recruitment tips / Monsterboard Training / Help / Upgrade uw browser voor een optimale internetervaring

Upgrade uw browser voor een optimale internetervaring

Upgrade uw browser voor een optimale internetervaring

Van de meest gebruikte internetbrowsers komen regelmatig updates of nieuwe versies uit. Dit gebeurt om problemen in vorige versies op te lossen, betere prestaties te leveren en nog belangrijker: voor een betere beveiliging. Het is dan ook aan te raden uw browser regelmatig te updaten.

Monsterboard.nl streeft ernaar zijn website altijd in lijn te hebben met de meest recente webstandaard en internetgedrag van onze gebruikers. Hierdoor kunnen we op onze site het gebruik van slechts een beperkt aantal browsers volledig ondersteunen. Om optimaal gebruik van onze site te kunnen maken, raden we u aan een nieuwere versie van uw browser te installeren.

Onderstaande lijst geeft een overzicht van de browsers die door Monsterboard.nl worden aangeraden. Klik op de link om de nieuwste versie van de desbetreffende browser gratis en veilig te downloaden.

Voor Mac-gebruikers:
Bezoekers die gebruik maken van een Mac kunnen geen gebruik maken de opmaak-toolbar. Mac-gebruikers kunnen problemen ervaren bij het kopiëren en plakken van de vacatureomschrijving, waarbij bijvoorbeeld ongewenste symbolen of html-code verschijnt. Het is daarom aan te raden de tekst te controleren voor het plaatsen, en ongewenste symbolen of code te verwijderen.