Gratis Basis Profiel

Branding is een essentieel onderdeel geworden om kandidaten te werven. Monster biedt de mogelijkheid om een gratis Basis Bedrijfsprofiel aan te maken om je te helpen controle te krijgen over de manier waarop kandidaten jouw merk zien en de mogelijkheden die jullie te bieden hebben.

Gratis Basis Profiel

Een gratis Basis Profiel bevat een bedrijfslogo, bedrijfsinformatie, een overzicht en voordelen. Kandidaten zien duidelijk de actieve vacatures, samen met een kaart met de locaties. Klik op de foto om een voorbeeld te zien.

Best Practices

Voordat je een Basis Bedrijfsprofiel aanmaakt, bekijk deze hints en tips om de impact van jouw branding te maximaliseren.

  • Bedrijfsomschrijving – Voeg een samenvatting toe van de missie, waarden en cultuur van jouw bedrijf. Je kan verhalen van werknemers toevoegen over loopbaantrajecten, werktevredenheid en gemeenschappelijke doelen. Zorg ervoor dat je een beeld schetst van wat jullie doen, hoe jullie het doen en wie jullie zijn als organisatie. Het wordt ook aanbevolen om informatie toe te voegen over het wervingsproces en wat de kandidaat kan verwachten na het solliciteren.
  • Bedrijfsbranding – Zorg ervoor dat je een bedrijfslogo uploadt. Door een logo te uploaden op alle vacature plaatsingen en het bedrijfsprofiel, is jouw brand consistent en gemakkelijk herkenbaar.
  • Voordelen – Kandidaten willen vanaf het begin weten wat het aanbod is, dus zorg ervoor dat je een lijst met bedrijfsvoordelen en extra’s bijvoegt. Dit is informatie waar kandidaten naar uitkijken en die kandidaten enthousiast kunnen maken over de mogelijkheid om voor jouw bedrijf te werken.

Hoe je jouw Basis Profiel kan aanmaken en bewerken

Je kan jouw Bedrijfsprofiel eenvoudig beheren vanuit jouw Monsterboard account. Volg onderstaande stappen:

Beweeg jouw muis over het tandwieltje rechtsboven in het scherm en kies Mijn Bedrijfsprofiel uit het drop down menu.

Klik in de kolom “Actie” op het blauwe pictogram naast het profiel dat je wilt bewerken.

Vul de velden in (bedrijfsnaam, grootte, industrie, website URL).

Geef een bedrijfsoverzicht (missie, waarden, cultuur, quotes van werknemers, wervingsproces, enz.)

Selecteer bedrijfsvoordelen en upload een bedrijfslogo. De ondersteunde bestandstypen zijn PNG, GIF, JPG, JPEG en SVG. (Optimale bedrijfslogogrootte 320x320px).

Klik vervolgens op Volgende stap.

Hier heb je een overzicht van de informatie die je in stap 2 hebt gegeven.

Je kunt de paarse knoppen onderaan de pagina gebruiken om terug te gaan naar de vorige stap en wijzigingen te doen, een voorbeeld te bekijken van hoe het profiel er online uitziet, en de wijzigingen door te voeren.

Hier ontvang je een bevestigingsscherm met een link naar jouw Bedrijfsprofiel.

Het bedrijfsprofiel is binnen 1-2 uur zichtbaar op Monsterboard en wordt automatisch toegevoegd aan alle actieve vacatures.