Power CV Search

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze zoekproducten om jou te helpen
de juiste kandidaat te vinden. Bekijk wat nieuw is!

Power CV Search geeft jou de resultaten die je nodig hebt om beter geïnformeerde, objectieve wervingsbeslissingen te nemen. Geef ons jouw kandidaat vereisten, inclusief benodigde vaardigheden, locatie en ervaring, en wij doen de rest. De geavanceerde technologie van Monsterboard begrijpt de zoekcontext, concepten en terminologie en vindt alle variaties op jouw vereisten.

Handleidingen

FAQ

Wij zijn continue bezig met het verbeteren van de zoekervaring om jou te helpen de juiste match te vinden. Bekijk de releaseopmerkingen als je de meest recente verbeteringen wilt zien. Als je nog vragen hebt, kijk dan op onze Help-pagina.

Ja, dat kan! Power CV Search heeft twee zoekopties. Je kan onze Semantic Search gebruiken die zoekt naar synoniemen of gelijke termen, of overschakelen naar Classic CV Search om een zoekopdracht uit te voeren met een Boolean string. Hoe dan ook, je kan verwachten dat je de beste kandidaten voor de baan vindt. Bekijk ons artikel voor meer informatie over Boolean Logic.

Ja, je kan jouw zoekopdracht opslaan en je ontvangt notificaties wanneer nieuwe kandidaten die matchen met jouw zoekopdracht in de database komen. Klik op de resultatenpagina op “Zoekopdracht opslaan” in het linker venster en volg de instructies om de frequentie en het e-mailadres in te stellen. Houd er rekening mee dat je tot 10 zoekopdrachten kan opslaan met Power CV Search en tot 10 zoekopdrachten met Classic CV Search.

Je kan maximaal 20 invoeren, maar wij raden aan 3 – 5 trefwoorden in te voeren voor de beste resultaten. Zorg ervoor dat je slechts één vaardigheid in elk veld invoert en als je er meer wilt toevoegen, kan dan op “Nog een vaardigheid of trefwoord toevoegen”. Je kan ook bepalen of je wilt dat elke vaardigheid “Vereist” of “Nice to have” is. Als een vaardigheid is gemarkeerd als “Vereist”, worden alle kandidaten zonder deze vaardigheid uit de zoekresultaten verwijderd. Een vaardigheid die “Nice to have” is beperkt de resultaten niet, maar geeft prioriteit aan kandidaten met deze vaardigheid.

Ja, laat het locatieveld gewoon leeg om het hele land te doorzoeken. Dit is aan te raden als je een functie hebt waar de kandidaat vanuit huis kan werken.

Jouw zoekcriteria staan aan de linkerkant van jouw zoekresultaten. Je kan de resultaten eenvoudig verkleinen door meer criteria toe te voegen en de belangrijkste vaardigheden/trefwoorden, opleiding en ervaring in te voeren. Je kan de locatie ook aanpassen door de straal te verkleinen voor de juiste kandidaten die het dichtst bij zijn.

Mogelijk heb je te veel zoekcriteria opgegeven. Probeer met een brede zoekopdracht te beginnen voordat je deze verkleint. Gebruik een brede, industriestandaard functietitel en vermijd interne titels om zoveel mogelijk kandidaten te vinden. Zorg er ook voor dat je eerst naar alle CV’s zoekt. Zelfs als een kandidaat zijn/haar CV de laatste tijd niet heeft bijgewerkt, kunnen ze openstaan voor de juiste kans.

Sommige kandidaten willen niet dat hun persoonlijke informatie (zoals hun naam, adres, telefoonnummer of e-mailadres) op Monsterboard wordt weergeven. Deze kandidaten willen meestal niet dat hun huidige werkgever weet dat ze op zoek zijn naar een nieuwe baan. Anderen zijn gewoon bezorgd over de privacy. Ja kan wel contact opnemen met een vertrouwelijke kandidaat via de knop “Verzend bericht”.

Als je eenmaal een CV hebt bekeken, zie je het pictogram “Bekeken” naast de naam van de kandidaat. Wat betekent dat er 1 credit is gebruikt van jouw voorraad. Zodra een credit is gebruikt voor een bepaalde kandidaat, zullen eventuele aanvullende acties die binnen 7 dagen worden ondernomen geen invloed hebben op de voorraad. Dus als je het originele CV bekijkt, het doorstuurt naar een collega en aan een folder toevoegt, wordt slechts 1 credit gebruikt. Wij raden aan kandidaten aan een folder toe te voegen om de voorraad te behouden. Acties die worden ondernomen bij kandidaten in een folder hebben geen invloed op de voorraad. Lees dit artikel voor meer informatie over het beheren van jouw kandidaten.

Je kan jouw voorraad op elk moment bekijken. Log in op jouw account en klik op “Mijn producten” bovenaan de pagina. Op deze pagina zie je de voorraad die bedrijfsbreed beschikbaar is. Je ziet het aantal aangekochte, gebruikte en resterende credits, en de start- en vervaldatums.