Recruitment tips / Marktinformatie / Webinar HR Disrupted

Webinar HR Disrupted

Webinar HR Disrupted

Donderdag 18 juni organiseerde Monsterboard een live webinar en paneldiscussie, waarbij HR-directeuren hun ervaringen, inzichten en tips deelden over HR in Coronatijd. We kijken terug op de lessen die geleerd zijn en blikken vooruit op de prioriteiten, uitdagingen en veranderingen waar HR voor staat. 

Onderwerpen:

  • Wat was de impact op de business, de mensen en hoe hebben jullie gehandeld?
  • Wat zijn de belangrijkste geleerde lessen?
  • Hoe stimuleren jullie medewerkersbetrokkenheid en de organisatiecultuur?
  • Welke focus kiezen jullie komende periode?
  • Hoe nemen jullie medewerkers mee in de ‘reboarding’ naar de werkplek?
  • Wat betekent deze crisis voor de rol van HR binnen de organisatie?
  • Welke tips hebben jullie om organisaties door deze disruptieve tijd te helpen?

Meld je hier aan om het webinar terug te kijken

Maak kennis met de sprekers:

Agnes Smit-Wobbes

Jean Pierre Smiet

Jean Pierre Smiet
Agnes is co-founder van People like us, een bureau in talentontwikkeling en sociale innovatie. Met talenten als uitgangspunt, groei als doel en empowerment als middel, begeleiden ze organisaties in het centraal stellen van hun mensen zodat zij hun talenten optimaal kunnen inzetten en slimmer samenwerken om betere resultaten te behalen.

Agnes heeft een zeer brede achtergrond en expertise in strategisch HR en business coaching en begeleidt veel Executives en HR Leaders in tijden van grote verandering.

Jean Pierre werkt momenteel als Director HR voor Fokker Services, een Independent Aerospace Service Provider die op maat gemaakte oplossingen voor regionale, commerciële en militaire vliegtuigen biedt met locaties in Nederland, de VS en Singapore. Daarnaast runt Jean Pierre zijn eigen label ‘People Investors’ en is hij founding partner van AME Agency.

Binnen Fokker is Jean-Pierre de drijvende kracht achter de design en uitrol van het HPO en leadership development programma over alle locaties wereldwijd. Jean-Pierre gelooft dat duurzaam investeren in talent organisaties wendbaar maakt en in staat stelt om ook in crisistijd te blijven groeien.

 

Kirsten Kolkman

Esther Sutherland

Kirsten Kolkman Esther Sutherland
Kirsten is al 16 jaar gepassioneerd werkzaam voor de Consumentenbond. Een vereniging zonder winstoogmerk. ‘Wij vinden onze onafhankelijkheid erg belangrijk en zijn open en eerlijk over onze inkomsten. Wij zijn op de wereld zodat consumenten de beste keuzes kunnen maken en krijgen waar ze recht op hebben.’

Met haar holistische kijk op het verbinden van mens en werk is Kirsten de drijvende kracht achter de implementatie van de transformatie die een paar jaar geleden is ingezet binnen de Consumentenbond om duurzaam relevant te blijven voor haar leden.

Esther heeft een brede ervaring al HR generalist en daarnaast met specifieke HR onderwerpen als ontwikkeling van medewerkers en HR beleid. Ze is nu 12 jaar bij werkzaam bij TAQA, een van de grootste onafhankelijke producenten van energie ter wereld met ondernemingen in elf landen. In Nederland wint en produceert TAQA zowel onshore als offshore olie en gas uit verschillende kleinere velden en opereert een tweetal gasopslagen. Het hoofdkantoor van TAQA is gevestigd in Abu Dhabi in de Verenigde Arabische Emiraten.

Naast HR is ze ook verantwoordelijk voor facilitaire zaken en communicatie. Voorheen heeft ze gewerkt voor diverse internationale berdrijven in onder andere IT, olie en gas en biofarmacie.