Recruitment tips / Marktinformatie / Nieuws en meer / Vijf redenen om HalloWerk werkgever te worden

Vijf redenen om HalloWerk werkgever te worden

Vijf redenen om HalloWerk werkgever te worden

Monsterboard is een samenwerking aangegaan met Hallowerk. Vanuit deze samenwerking brengen we graag kandidaten met een uitkering in regio Rijnmond en Haaglanden in contact met werkgevers die moeilijk aan personeel komen. Met diverse blogs houden we je graag op de hoogte, wellicht dat we meer bedrijven motiveren om deel te nemen aan dit project! 

 

 

HalloWerk is ontstaan om een antwoord te geven op de vraag van werkgevers. De vraag om meer transparantie, meer goede kandidaten en meer zelfregie. Het speelt in op de behoefte om direct met werkzoekenden in contact te komen. Misschien zijn deze vragen voor jou als werkgever ook zo prangend. Of misschien ervaar je die behoefte juist als niet zo groot… Dan nog zijn er veel dingen die HalloWerk je kan brengen als werkgever. We noemen er vijf!

Verder kijken dan een cv
HalloWerk leert je om zelfs voor het eerste gesprek al verder te kijken dan een cv. Het opgebouwde profiel van de kandidaten geeft je veel meer relevante informatie over iemand dan alleen een document met opleiding en ervaring. Dit geeft niet alleen een heel aardig beeld van iemand, maar leidt ook nog eens tot mooie gesprekken en passende matches.

Zelf de mate van dienstverlening bepalen
Bij HalloWerk kun je zelf de mate van dienstverlening bepalen. Wil je alles zelf doen en volledige regie? Prima! Heb je gedeeltelijke ondersteuning nodig van het HalloWerk team bij het Werkgeversservicepunt? Kan! En wil je volledig vertrouwen op de expertise en ervaring van deze professionals en de werving aan hen uit handen geven. Ook dat is mogelijk! Kortom: de werkgever bepaalt.

Dubbele kansen
Werkgevers kunnen dus actief naar kandidaten zoeken voor de openstaande vacatures. Maar deze vacatures worden ook binnen de HalloWerk omgeving geplaatst en kandidaten zoeken zelf ook. Dit verdubbelt je kansen! Werkgevers kunnen dus een kandidaat vinden, maar kandidaten kunnen ook een werkgever vinden. Win-win!

Social return
Vandaag de dag is er veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook als het gaat om mensen en arbeid. Social return is een steeds belangrijkere voorwaarde, bijvoorbeeld in aanbestedingen en opdrachten. Maar meer en meer ondernemers vinden het zelf ook belangrijk vanuit hun eigen bedrijfsvoering. Inzet van mensen via HalloWerk kan dan ook fors bijdragen aan de social return en MVO doelstellingen van de organisatie.

Ondernemen met je hart
We kunnen feitelijke voordelen genoeg geven. Maar HalloWerk is ook een gevoel. Als werkgever help je namelijk mensen uit een uitkeringssituatie. Of je helpt mensen met een arbeidsbeperking om ook mee te doen. Je geeft ze het gevoel dat ze er weer toe doen. Je biedt ze zelfvertrouwen en een sociale omgeving. Als dat geen ondernemen met je hart is?!

 

 

Overtuigt dit jou als werkgever om je ook aan te willen melden bij HalloWerk? Neem dan contact op voor een afspraak! info@hallo-werk.nl