Recruitment tips / Marktinformatie / Nieuws en meer / Monsterboard.nl introduceert Monster Social Recruitment Solution

Monsterboard.nl introduceert Monster Social Recruitment Solution

Monsterboard.nl introduceert Monster Social Recruitment Solution

Vanaf vandaag biedt Monsterboard.nl werkgevers de Monster Social Recruitment Solution, een oplossing waarmee werkgevers hun recruitment en merkbeleving uitbreiden naar Facebook en Twitter. Werkgevers die meer binding willen met potentiële kandidaten kunnen via de op maat gemaakte profielen direct met ‘followers’ (Twitter) of ‘fans’ (Facebook) communiceren. Via de Monster Job Feed worden alle vacatures van de werkgever automatisch doorgeplaatst op het corporate profiel.

De doelgroep bereiken, overal online
“De introductie van Monster Social Recruitment Solution onderstreept onze strategie: we vinden altijd de juiste kandidaten voor een werkgever, ongeacht waar online deze kandidaten zich bevinden”, licht Warren Hammond, Managing Director van Monsterboard.nl de introductie toe. “Met de Monster Social Recruitment Solution bieden we werkgevers de gelegenheid om de eerste stappen op het vlak van social media te zetten om zo in contact te komen met potentiële nieuwe talenten én online een sociaal netwerk op te bouwen. Veel werkgevers maken nog geen gebruik van social media maar zijn zich er bewust van dat sociale netwerken een belangrijke rol spelen bij het vinden van nieuw personeel. Maar waar te beginnen? Wij helpen werkgevers hierbij, zij zetten een vacature bij ons uit en wij zorgen er voor dat deze overal online bij de juiste doelgroep terecht komt. Dit deden we al via ons Career Ad Network (CAN) en nu met Monster Social Recruitment Solution ook op Facebook en Twitter.”

Volledige dienstverlening op maat
Afhankelijk van de wensen en doelen en de situatie van de organisatie kan Monsterboard.nl een Social Recruitment Solution aanbieden. De oplossing kan bestaan uit een volledig op maat gemaakte Facebook- en/of Twitterpagina, maar ook uit alleen de Monster Job Feed wanneer een organisatie reeds een corporate Facebook of Twitter profiel heeft. Monsterboard.nl plaatst in dit geval alleen alle vacatures automatisch door. Bij een Facebook profiel zorgt Monsterboard bovendien ook voor traffic: Monsterboard.nl adverteert op Facebook om binnen de doelgroep bekendheid en fans te genereren voor de profielpagina van de werkgever.

15 april 2010
Monsterboard.nl