Recruitment tips / Category Featured / We helpen graag mee tijdens de coronacrisis. Plaats gratis je vacature

We helpen graag mee tijdens de coronacrisis. Plaats gratis je vacature

De coronacrisis vraagt momenteel veel van de zorgsector maar ook van andere beroepsgroepen die direct van belang zijn voor het draaiende houden van de samenleving. We snappen dat bedrijven uit de vitale sectoren voor een ongekende uitdaging staan nu de situatie rondom het coronavirus zich verder ontwikkelt. De noodzaak om snel gekwalificeerde mensen te vinden is nog nooit zo groot geweest.

We helpen hierom graag mee.

Vanaf nu bieden we gratis toegang tot 30-daagse vacatures voor bedrijven uit de vitale sectoren met personeelsbehoeften als gevolg van COVID-19. Dit aanbod loopt tot 31 mei 2020.

Plaats gratis je vacature op Monsterboard:

  • 30 dagen je vacature(s) zichtbaar voor werkzoekenden op Monsterboard.nl
  • Extra zichtbaarheid door vacature-zoek app en ons partnernetwerk

Bedrijven die van dit aanbod gebruik kunnen maken:

  • Eerstelijns gezondheidszorgbedrijven
  • Crisis management
  • Transport en logistiek
  • Bezorgdiensten
  • Food Supply Chain

Wil je meer dan 10 vacatures plaatsen neem dan contact met ons op via 0800 – 023 1948.  Behoort jouw bedrijf niet tot de vitale sector maar wil je wel graag meer info over het plaatsen van vacatures op Monsterboard? Neem dan contact op via 0800 – 023 1948 of via email: werkgevers@monsterboard.nl.

Voorwaarden:

Limiet van 10 gratis vacatureplaatsingen per bedrijf (elk bedrijf mag dit aanbod niet meer dan tien keer gebruiken). Dit aanbod vervalt op 31 mei 2020 en de vacatures moeten vóór 31 juli 2020 worden gebruikt. Dit aanbod is alleen beschikbaar voor entiteiten die werkzaam zijn in de volgende sectoren, zoals bepaald naar eigen goeddunken van Monsterboard: eerstelijnsgezondheidszorg, transport & logistiek, post & levering, voedselvoorzieningsketen, en COVID-19-crisisrespons. Dit aanbod is alleen geldig in bepaalde landen en is onderhevig aan de instemming van de klant en de land-specifieke voorwaarden en productvoorwaarden van Monsterboard die van toepassing zijn voor Nederland. De klant verleent Monsterboard het recht om de naam en het logo van de klant te gebruiken in marketing en andere content met betrekking tot het gebruik van deze promotie.