Recruitment tips / Category Featured / COVID-19 – Plaats gratis je zorgvacature op Monsterboard

COVID-19 – Plaats gratis je zorgvacature op Monsterboard

We helpen graag mee tijdens  de coronacrisis. Plaats gratis je vacature 

We snappen dat de zorgsector de komende weken voor een ongekende uitdaging staat nu de situatie van het coronavirus zich verder ontwikkelt. De noodzaak om snel gekwalificeerde mensen te vinden is nog nooit zo groot geweest. We helpen hierom graag mee.

Vanaf nu bieden we gratis toegang tot 30-daagse vacatures voor eerstelijnsgezondheidszorg-bedrijven met personeelsbehoeften als gevolg van COVID-19. Dit aanbod loopt tot 30 april 2020.

Plaats je zorgvacature op Monsterboard:

  • Krijg meer zichtbaarheid onder werkzoekenden
  • Je vacature wordt geplaatst op onze website, de vacature-zoek app en ons partnernetwerk

 

Als je extra ondersteuning nodig hebt, of als je geen gezondheidszorgbedrijf bent, maar moeite hebt om personeel te vinden als gevolg van deze uitdagende omstandigheden, neem dan contact met ons op zodat we samen een manier kunnen vinden om je te helpen: 0800 – 023 1948 of via email: werkgevers@monsterboard.nl. Bij vragen kun je ook contact opnemen met jouw Monsterboard accountmanager.

 

Voorwaarden: 

Dit aanbod verloopt op 30 april 2020 en de vacatures moeten vóór 31 juli 2020 worden gebruikt. Dit aanbod is alleen beschikbaar voor organisaties die betrokken zijn bij het verstrekken van gezondheidszorg. Bedrijven die hiervoor in aanmerking komen worden beoordeeld aan de hand van Monsterboard richtlijnen. Elke klant/account kan deze aanbieding niet meer dan tien keer gebruiken. Dit aanbod is alleen geldig in de Verenigde Staten, Italië, Duitsland, Frankrijk, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dit aanbod is onderworpen aan de instemming van de klant met de specifieke voorwaarden en productvoorwaarden van Monsterboard die van toepassing zijn voor Nederland.