Recruitment Tips

Tips voor het zoeken naar personeel en het selecteren, aannemen, behouden en groeien, vind je op Monsterboard.

Article Headlines

COVID-19 - Plaats gratis je zorgvacature op Monsterboard

Corona en recruitment. Wat nu?

We helpen graag mee tijdens de coronacrisis. Plaats gratis je vacature

Kennisbank HR & Recruitment

Het bedrijfsleven na de coronacrisis

Premium Bedrijfsprofiel

Monster biedt meerdere producten, zoals een Premium Bedrijfsprofiel, om je te helpen controle te krijgen over de manier waarop kandidaten jouw merk zien en de mogelijkheden die jullie te bieden hebben.

Gratis Basis Profiel

Monster biedt de mogelijkheid om een gratis basis bedrijfsprofiel aan te maken om je te helpen controle te krijgen over de manier waarop kandidaten jouw merk zien en de mogelijkheden die jullie te bieden hebben.

Creƫer & Beheer Gebruikers

Als administrator kunt u uw gebruikerslijst beheren vanuit uw Monsterboard account. U kunt nieuwe gebruikers toevoegen, wachtwoorden en beveiligingsvragen opnieuw instellen en gebruikers deactiveren als dat nodig is.

Hoe je SearchMonster Campagnes kan opstellen, beheren en verzenden

Als je niet de tijd hebt om elke kandidaat individueel een bericht te sturen, of als je zoveel mogelijk kandidaten wilt bereiken die binnen jouw zoekopdracht passen, is het verzenden van een campagne de keuze voor jouw.   Het opzetten van een e-mailcampagne kan niet eenvoudiger met SearchMonster. Binnen jouw zoekopdracht kan je: Het bericht […]

Vacature plaatsen

In deze korte handleiding wordt niet alleen uitgelegd hoe je een vacature snel kunt plaatsen, maar ook hoe je de beschikbare toepassingen, functies en verbeteringen kunt gebruiken.

Sollicitatie methodes

Voor jouw vacatures kun je kiezen uit twee sollicitatie methodes. Lees verder om meer te weten te komen over het verschil en welke methode Monsterboard aanbeveelt.

Accountvoorkeuren

In deze handleiding vind je instructies over het wijzigen van de informatie in jouw accountprofiel en opties met betrekking tot jouw voorkeuren voor kandidaat beheer, sollicitatiemethoden en e-mailmeldingen.

Kandidaten beheren in folders

Het beheren van kandidaten is vaak een hele uitdaging. Gelukkig maakt Monster dit gemakkelijk! Er zijn een aantal acties die jou zullen helpen om jouw kandidaten te organiseren en het overzicht te bewaren, ongeacht of je de kandidaat vindt via een sollicitatie of in de CV database.

Kennisbank HR & Recruitment

In de Monsterboard kennisbank hebben we speciaal voor recruiters en HR professionals interessante en leerzame whitepapers, webinars, onderzoeken, checklists en ebooks verzameld. Spijker je kennis bij met onze content, gemaakt voor en door professionals.  

We helpen graag mee tijdens de coronacrisis. Plaats gratis je vacature

De coronacrisis vraagt momenteel veel van de zorgsector maar ook van andere beroepsgroepen die direct van belang zijn voor het draaiende houden van de samenleving. We snappen dat bedrijven uit de vitale sectoren voor een ongekende uitdaging staan nu de situatie rondom het coronavirus zich verder ontwikkelt. De noodzaak om snel gekwalificeerde mensen te vinden […]