Recruitment Tips

Tips voor het zoeken naar personeel en het selecteren, aannemen, behouden en groeien, vind je op Monsterboard.

Article Headlines

Een succesvolle Candidate Journey in 7 stappen

Recruitment-case Sandd: 35% conversie in sollicitatieproces

Werven via video: recruiters delen hun ervaringen

Kennisbank HR & Recruitment

Het bedrijfsleven na de coronacrisis

Monsterboard Vacatures

Klaar om jouw vacature aan te maken? Het is makkelijk met ons gestroomlijnd proces. Leer hoe je jouw Monsterboard vacatures kunt plaatsen, bewerken en beheren met de onderstaande materialen en bekijk ook Best Practices tips.

SearchMonster

SearchMonster gebruikt een nauwkeurige zoek technologie zodat u precies het talent kan vinden dat u nodig heeft. Plus, U kunt kandidaten beheren en contacteren via email – Allemaal vanuit dezelfde interface! Vind en bereik de top kwaliteit kandidaat die u nodig heeft, wanneer u nodig heeft.

Monster Studios

Met onze mobiele app kun je eenvoudig video’s opnemen, monteren en direct publiceren in je vacature.

Vacature Template

Een Vacature Template bevat een bedrijfslogo en banner, foto’s en video’s – om naast jouw vacature omschrijving te weergeven. Het template bevat ook bedrijfsvoordelen en links naar jouw social media pagina’s.

Premium Bedrijfsprofiel

Monster biedt meerdere producten, zoals een Premium Bedrijfsprofiel, om je te helpen controle te krijgen over de manier waarop kandidaten jouw merk zien en de mogelijkheden die jullie te bieden hebben.

Gratis Basis Profiel

Monster biedt de mogelijkheid om een gratis Basis Bedrijfsprofiel aan te maken om je te helpen controle te krijgen over de manier waarop kandidaten jouw merk zien en de mogelijkheden die jullie te bieden hebben.

Log in / Reset wachtwoord

Is het de eerste keer dat je inlogt op Monsterboard? Of loop je tegen problemen aan met het resetten van jouw wachtwoord? Lees dan verder om inlog problemen op te lossen. 

Geaggregeerde vacatures op Monsterboard

In dit korte overzicht lees je meer over Monsterboards vacature verzamelprogramma en de voordelen van het hosten van vacatures van externe bronnen. Ook vind je de antwoorden op veelgestelde vragen en met wie je contact kunt opnemen voor assistentie.