Zorgpersoneel werven met Monster

In een arbeidsmarkt waar de vraag naar talent groter is dan het aanbod is het lastig werven. Onze oplossingen helpen jou om het juiste zorgpersoneel te vinden.

65% zorgrecruiters zegt dat het nu moeilijker is om kwalitatief zorgpersoneel te krijgen dan 5 jaar geleden 1

Zorgpersoneel vinden met Monster

Zorgpersoneel: zien ze meerwaarde van jouw bedrijf?

Zorgprofessionals willen weten wat voor impact ze kunnen maken in een baan. Dus moet je ze dat laten zien. Onze employer branding solutions helpen jou een aansprekende merk- en waardebelofte op te bouwen om het verhaal te vertellen dat inzicht geeft in het betekenisvolle werk dat ze gaan doen.

Zorgpersoneel mobiele vacatures

Verbinding maken op een menselijk niveau is cruciaal als je zorgpersoneel wilt bereiken. Met onze app plaats je gemakkelijk een videovacature waarmee je de aandacht van zorgpersoneel pakt.

Zorgpersoneel: je vindt ze met onze zoektechnologie

De vaardigheden van zorgpersoneel zijn gespecialiseerd. Met onze krachtige zoektechnologie zoom je in op de juiste zorgkandidaten in onze cv database. We scannen de cv’s en profielen en kunnen zelfs filteren op certificaten, diploma’s en de vaardigheden waar je naar zoekt. Vervolgens kun je direct een bericht sturen (e-mail en mobiel) vanaf het Monster platform.

Zorgpersoneel mobiel bereiken

Druk zorgpersoneel leest alles op hun mobiel. Daarom stuurt onze mobiele app jouw vacatures direct naar de mobiele telefoons van de kandidaten die je hebt getarget.

Heb je vragen?
Neem contact op via
0800 – 023 1948

Contact Form
*Alle velden zijn verplicht

BRON

  • Monsterboard 2018 Recruiter Survey: Diagnosing the Healthcare Recruiting Problem