Oplossingen voor uitzendbureaus

Jouw business vertrouwt op een betrouwbare, hooggekwalificeerde pijplijn. Onze oplossingen zorgen ervoor dat die pijplijn voortdurend blijft stromen met onze hoogwaardige staffing recruitmentoplossingen. 

Uitzendbureau met opdrachtgever verbinden

Uitzendbureau: vind de juiste match

Met onze krachtige zoektechnologie zoom je in op de juiste kandidaten in onze uitgebreide cv database. Gerichte technologie scant cv’s en profielen, zodat je exact het talent vindt dat je nodig hebt om jouw orders te vullen. Ook kun je vanaf het platform direct berichten sturen naar de inbox of telefoon van de kandidaten om zo snelle betrokkenheid te creëren.

Uitzendbureau: geautomatiseerd klantcontact

Met ons centrale kandidatenplatform kun je direct berichten sturen naar de inbox of telefoon van kandidaten. Doordat dit geautomatiseerd is krijg je nu meer tijd terug per dag om je te richten waar jouw kracht ligt: het bouwen van een goede relatie met de talenten zodat je sneller kunt plaatsen.

Uitzendbureau: vertel het verhaal van je klanten

Saaie, kant-en-klare vacatureteksten werken niet meer. Met bedrijfsprofielen laat je de kandidaten precies weten waarom die baan van jouw opdrachtgever bij hen past.  

Vragen?
Bel ons via 0800 - 023 1948

Contact Form
*Alle velden zijn verplicht