Zorgprofessionals werven

In een arbeidsmarkt waar de vraag naar talent groter is dan het aanbod is het lastig werven. Onze oplossingen helpen jou om het juiste talent te vinden.

65% van zorg recruiters zegt dat het nu moeilijker is om kwalitatieve kandidaten te krijgen dan 5 jaar geleden 1

Wij helpen je zorgprofessionals vinden

Het moet betekenis hebben

Zorgprofessionals willen weten wat voor impact ze kunnen maken in een baan. Dus moet je ze dat laten zien. Onze employer branding solutions helpen jou een aansprekende merk- en waardebelofte op te bouwen om het verhaal te vertellen dat inzicht geeft in het betekenisvolle werk dat ze gaan doen.

Het menselijke aspect

Verbinding maken op een menselijk niveau is cruciaal als je zorgprofessionals wilt bereiken. Met onze app plaats je gemakkelijk een videovacature waarmee je de aandacht van zorgprofessional pakt.

De juiste match

De vaardigheden van zorgprofessionals zijn erg gespecialiseerd. Met onze krachtige zoektechnologie zoom je in op de juiste kandidaten in onze cv database. We scannen de cv’s en profielen en kunnen zelfs filteren op certificaten, diploma’s en de vaardigheden waar je naar zoekt. Vervolgens kun je direct een bericht sturen (e-mail en mobiel) vanaf het platform.

Een directe aanpak

Drukke zorgprofessionals lezen alles op hun telefoon. Daarom stuurt onze mobiele app jouw vacatures direct naar de telefoons van de kandidaten die je hebt getarget.

Heb je vragen?
Neem contact op via
0800 – 023 1948

Contact Form
*Alle velden zijn verplicht

BRON

  • Monsterboard 2018 Recruiter Survey: Diagnosing the Healthcare Recruiting Problem