Samsung opent AI-onderzoekscentrum voor mobiel en consumentenelektronica

Samsung opent AI-onderzoekscentrum voor mobiel en consumentenelektronica

Samsung Electronics heeft vandaag bekendgemaakt dat het een onderzoekscentrum voor kunstmatige intelligentie gaat openen. Op die manier wil het nieuwe zakelijke mogelijkheden vinden en tegelijkertijd zijn rol op het vlak van AI versterken. Dat meldt persbureau Reuters op basis van bericht bij de technologiereus.... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

Inschrijving Circulair Awards 2019 geopend
16-10-2018

Nederland Circulair! organiseert in samenwerking met het Rijksbrede Programma Circulaire Economie de Circular Awards 2019. Het is een zoektocht naar de meest iconische circulaire projecten, product... | Lees meer »


MKB-metaal geeft impuls van 1 miljoen aan vmbo-techniek
16-10-2018

Het kabinet heeft 100 miljoen per jaar extra beschikbaar gesteld voor versterking van het vmbo techniekonderwijs. Het vmbo is aan zet om plannen voor hun regio te maken. “Het vmbo moet welisw... | Lees meer »


Mis de boot niet
16-10-2018

Bedrijven die werken met drijvende werktuigen zoals een maaiboot of een koppelponton moeten vanaf 1 januari 2019 in het bezit zijn van een binnenvaartcertificaat. Om problemen te voorkomen is het r... | Lees meer »


Nieuwe uitgave van het succesvolle boek Brainsafe®:
16-10-2018

... Lees meer | Lees meer »


Vaart Roboat straks zelfstandig door in Amsterdam? (video)
15-10-2018

Amsterdam doet onderzoek naar de mogelijkheid om schepen zelfstandig door de – drukke! – stad te laten varen. Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute) den... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden