Parhelion's LDG Light Bulb is finalist Edison Awards Finalist

Op 23 april worden in New York de Edison Awards uitgereikt. Deze awards refereren aan het doorzettingsvermogen en de inventiviteit van Thomas Edison, en honoreren innovatie, creativiteit en vindingrijkheid in de wereldwijde economie. Het Amerikaanse bedrijf Parhelion is met de LDG Light bulb in de categorie... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

D-Wave kwantumcomputer modelleert succesvol kwantumsysteem
17-07-2018

In de wereld van kwantumcomputers moeten er nog flinke stappen worden gezet voordat ze de huidige systemen gaan vervangen. D-Wave probeert op zijn eigen manier de kwantumcomputer wat te versnellen,... | Lees meer »


Polycom RealConnect gaat Microsoft Teams ondersteunen
17-07-2018

Polycom heeft tijdens de Inspire-conferentie van Microsoft aangekondigd dat de cloudgebaseerde dienst RealConnect Teams zal gaan ondersteunen. De ondersteuning geldt ook voor de Polycom Trio en de ... | Lees meer »


Azure Data Box: Microsoft biedt verhuisdoos naar de cloud ook in Europa aan
17-07-2018

Microsoft breidt de preview van zijn Azure Data Box uit naar Europa en introduceert een nieuwe SSD-optie. De migratiehardware is bedoeld om grote hoeveelheden data op een veilige manier offline naa... | Lees meer »


Commvault bundelt aanbod in vier producten voor backup, recovery en datamanagement
17-07-2018

Commvault heeft vandaag via een virtuele presentatie bekendgemaakt dat zijn productaanbod en partnerprogramma op de schop gaat. Het bedrijf heeft besloten om meer dan 20 verschillende Commvault-pro... | Lees meer »


IBM’s nieuwe Nabla-containers beloven meer veiligheid
17-07-2018

IBM heeft een nieuw container-ontwerp gepresenteerd. Het bedrijf claimt dat zijn oplossing veiliger is dan Docker of andere containers, vooral door het aantal keren dat beroep gedaan wordt op een b... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden