Parhelion's LDG Light Bulb is finalist Edison Awards Finalist

Op 23 april worden in New York de Edison Awards uitgereikt. Deze awards refereren aan het doorzettingsvermogen en de inventiviteit van Thomas Edison, en honoreren innovatie, creativiteit en vindingrijkheid in de wereldwijde economie. Het Amerikaanse bedrijf Parhelion is met de LDG Light bulb in de categorie... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

Voetbaltrobots TU Eindhoven halen in Portugal ‘EK-titel' binnen
30-04-2017

Het voetbalrobotteam van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft vandaag in Portugal de finale gewonnen van de Portuguese Robotics Open. Het Eindhovense team Tech United versloeg in de fi... | Lees meer »


Circus & Science: wetenschappers en circusartiesten treden samen op
30-04-2017

Wat doet jongleren met je hersenen? De magie van circus en de wetenschap daarachter, samen op een podium: dat is Circus & Science op dinsdag 2 mei in de foyer van de Schouwburg. Met topartieste... | Lees meer »


Daling aantal graafschades in Nederland komt tot stilstand
30-04-2017

"Het is code oranje". Dat stelt directeur-hoofdinspecteur Peter Spijkerman van Agentschap Telecom naar aanleiding van cijfers van het Kadaster (externe link) over graafschades in Nederland. De cijf... | Lees meer »


Drie Nederlandse uitvinders genomineerd voor European Inventor Award 2017
30-04-2017

Nederland heeft dit jaar een uitstekende score met drie nominaties voor de European Inventor Award 2017; de jaarlijkse uitvindersprijzen van het Europees Octrooibureau (EOB). Uit honderden uitvinde... | Lees meer »


Green Team Twente onthult nieuwe waterstofauto
30-04-2017

... Lees meer | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden