Parhelion's LDG Light Bulb is finalist Edison Awards Finalist

Op 23 april worden in New York de Edison Awards uitgereikt. Deze awards refereren aan het doorzettingsvermogen en de inventiviteit van Thomas Edison, en honoreren innovatie, creativiteit en vindingrijkheid in de wereldwijde economie. Het Amerikaanse bedrijf Parhelion is met de LDG Light bulb in de categorie... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

‘Microsoft Surface Phone wordt een ‘Communicator”
22-07-2017

Enkele maanden geleden publiceerden we een artikel waarin Microsoft-CEO Satya Nadella aangaf dat hij zeker wist Microsoft nog telefoons zou gaan maken. Hij zei er echter wel bij dat een nieuw toest... | Lees meer »


AOC introduceert Porsche-monitoren PDS241 en PDS271
22-07-2017

AOC heeft twee nieuwe monitoren op de markt gebracht, ontworpen door het ontwerpbureau Studio F. A. Porsche. De monitoren, beschikbaar in 24 inch en 27 inch formaat, hebben door deze samenwerking e... | Lees meer »


EU ingeschakeld om te oordelen over wereldwijd “recht om vergeten te worden”
22-07-2017

Google’s dispuut over het “recht om vergeten te worden” met de Franse privacywaakhond CNIL zet zich voort. Het Hof van Justitie van de Europese Unie (HvJ-EU) zal oordelen of ... | Lees meer »


Lexmark stelt Markvision Enterprise 3.0 beschikbaar
22-07-2017

Lexmark heeft Markvision Enterprise 3.0, de softwareoplossing voor het beheer van printerparken, beschikbaar gesteld. De nieuwe versie moet het overzicht over netwerkprinters en multifunctionals ve... | Lees meer »


Beveiligingssoftware: wie controleert de controleurs?
22-07-2017

Welke beveiligingsbedrijven zijn te vertrouwen en welke niet? Zoals de douane op luchthavens wel eens te maken krijgt met corrupte ambtenaren, is het ook mogelijk dat een van de vele softwarebeveil... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden