Microsoft bevestigt batterijproblemen Surface Book 2

Microsoft bevestigt batterijproblemen Surface Book 2

De Microsoft Surface Book 2 is een mooie laptop. Critici zijn positief over het apparaat en het is dan ook een apparaat dat goed doet wat het moet doen. Op een klein puntje na: de prestaties in de gamingmodus. Nu heeft Microsoft het bestaan van batterijproblemen tijdens deze modus bevestigd. Het probleem... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

Dell EMC updatet zijn Azure Stack-aanbod met Cloud Flex
17-07-2018

Dell EMC heeft tijdens Microsofts Inspire-conferentie updates voor zijn Azure Stack on-premise private cloud infrastructuur-aanbod onthuld. Zo zal het Cloud Flex-programma komen naar Dell EMC Cloud... | Lees meer »


Wat voegt een IT-securityspecialist nog toe aan de organisatie?
17-07-2018

Veel IT-securityspecialisten zeggen zich zorgen te maken om schaduw-IT. Wat ze daar eigenlijk mee bedoelen is dat ze zich zorgen maken om hun baan – en niet geheel onterecht. Anders dan wat v... | Lees meer »


IBM eist 167 miljoen dollar schadevergoeding van Groupon
17-07-2018

IBM vraagt een Amerikaanse jury om Groupon een boete van 167 miljoen dollar op te leggen voor het gebruik van gepatenteerde technologie zonder dat het daar toestemming voor had. Volgens de advocaat... | Lees meer »


Grote bedrijven zijn het kwetsbaarst voor cyberaanvallen
17-07-2018

Grote bedrijven zijn van alle ondernemingen het minst voorbereid op cyberaanvallen. Hoeveel geld en middelen ze ook tegen de muur smijten: door hun omvang hebben grote bedrijven te maken met zo&rsq... | Lees meer »


Oracle opent zijn blockchainplatform voor het grote publiek
17-07-2018

Oracle kondigt de algemene beschikbaarheid aan van zijn Blockchain Cloud Service. Het blockchainplatform werd afgelopen oktober op de OpenWorld-conferentie onthuld en is na enkele maanden proefdraa... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden