Microsoft bevestigt batterijproblemen Surface Book 2

Microsoft bevestigt batterijproblemen Surface Book 2

De Microsoft Surface Book 2 is een mooie laptop. Critici zijn positief over het apparaat en het is dan ook een apparaat dat goed doet wat het moet doen. Op een klein puntje na: de prestaties in de gamingmodus. Nu heeft Microsoft het bestaan van batterijproblemen tijdens deze modus bevestigd. Het probleem... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

‘Opvouwbare Samsung Galaxy X krijgt formaat van Galaxy Note 8’
19-04-2018

Er wordt al jaren aan gewerkt: een opvouwbare smartphone. Verschillende fabrikanten doen dat en een aantal grote techbedrijven lijken dichtbij de release van zo’n toestel. Vooral Samsung is v... | Lees meer »


Botnet zet cyberaanval binnen vijftien seconden op
19-04-2018

Onderzoekers hebben ontdekt dat hackers botnets gebruiken die het hacken van netwerken automatiseren. De botnets zijn ertoe in staat binnen vijftien seconden een cyberaanval op te zetten, waarmee h... | Lees meer »


‘Apple komt dit jaar met relatief goedkope 6,1-inch iPhone’
19-04-2018

Het gerucht gaat dat Apple in 2018 met drie nieuwe iPhones komt, elk met een ander schermformaat. Vandaag horen we weer iets nieuws over de 6,1-inch variant. KGI Securities stelt dat Apple daar een... | Lees meer »


‘Facebook wil voor toekomstige hardware eigen chips ontwikkelen’
19-04-2018

Wat de privacy van gebruikers betreft, kon het beter gaan met het sociale netwerk Facebook. Maar het bedrijf van CEO Mark Zuckerberg staat niet stil en schijnt nu een team te verzamelen om zelf chi... | Lees meer »


Qualcomm ontslaat zo’n 1.500 Amerikaanse werknemers
19-04-2018

De Amerikaanse chipfabrikant is begonnen met een grote ontslagronde. Er zouden 1.500 banen sneuvelen in de Verenigde Staten. Het bedrijf bevestigt dat er mensen ontslagen worden, maar wil niet zegg... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden