Artlantis 6 met nieuwe fysische render engine

... Lees meer

Misschien ook interessant

Reacties

Door te reageren stem je in met Monster’s privacybeleid, gebruiksvoorwaarden en gebruik van cookies.

blog comments powered by Disqus

Ander nieuws

Tata Consultancy Services en Rolls-Royce kondigen IoT-samenwerking aan
17-11-2017

Tata Consultancy Services (TCS) en Rolls-Royce kondigen in een persbericht aan hun jarenlange samenwerking op het gebied van internet of things (IoT) uit te breiden. Zo willen de partijen van nieuw... | Lees meer »


CyberArk-oplossing moet bescherming accounts met veel rechten eenvoudiger maken
17-11-2017

CyberArk laat in een persbericht weten over een nieuwe oplossing die de bescherming van privileged accounts eenvoudiger maakt en automatiseert. Dit soort accounts kent verhoogde rechten en spelen v... | Lees meer »


NetApp heeft sterk kwartaal achter de rug
17-11-2017

NetApp heeft de financiële resultaten over het tweede kwartaal van zijn fiscale jaar 2018 bekendgemaakt, dat voor het bedrijf eindigde op 27 oktober. De prestaties komen voort uit de Data Fabr... | Lees meer »


Intel introduceert modemchips voor 5G
17-11-2017

Intel schrijft in een aankondiging over de introductie van een aantal 5G-modemchips. Hiermee wil het bedrijf onderstrepen toegewijd te zijn aan ondersteuning van de volgende generatie draadloze ver... | Lees meer »


Nutanix wil IT-infrastructuur onzichtbaar maken
17-11-2017

De wereld van de IT wordt steeds complexer. Dat wil zeggen, er komen steeds meer omgevingen die allemaal centraal gemanaged moeten kunnen worden. Of je het nu hybrid cloud, multicloud of iets ander... | Lees meer »


Ga Voor Beter

Aanmelden