Skip Nav

Adverteren door derden op Monsterboard.nl

Hebt u meer hulp nodig?

Hebt u hulp nodig om u aan te melden op uw account? Neem contact met ons op hier.

Voor aanvullende meest gestelde vragen over niet-privacy problemen, dient u naar de Monster startpagina te gaan, klik op Help bovenaan op de pagina en klik vervolgens op de volgende koppeling -- Meest gestelde vragen.

Hebt u een klacht over privacy of een vraag over privacy die niet beantwoord werd in de meest gestelde vragen? Laat het ons hier weten.

Adverteren door derden op Monster

Momenteel heeft Monster afspraken gemaakt met de volgende bedrijven (advertentienetwerken en overige derde partijen) in verband met het aan u presenteren van gepersonaliseerde advertenties op onze websites. Klik op de onderstaande koppelingen om hun website te bezoeken en hun advertenties te verbergen.

Een groot aantal van deze derde partijen zijn actieve leden van het Netwerkadvertentie-initiatief (NAI). Voor de advertentienetwerken die NAI-leden zijn, kunt u ervoor kiezen om verbergen van advertenties in te schakelen op de NAI-website.

Omdat Monster mogelijk afspraken heeft met overige derde partijen, kan deze lijst regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe partners. Neem contact op met ons indien u vragen heeft over een specifieke adverteerder op Monster.