Skip Nav

Meest gestelde vragen over onze advertenties

Hebt u meer hulp nodig?

Hebt u hulp nodig om u aan te melden op uw account? Neem contact met ons op hier.

Hebt u een klacht over privacy of een vraag over privacy die niet beantwoord werd in de meest gestelde vragen? Laat het ons hier weten.

Meest gestelde vragen over onze advertenties

Kan ik de advertenties volledig uitschakelen op Monster?

Nee. Dankzij de inkomsten uit reclame kunnen we u zonder kosten toonaangevende carrièrediensten en advies aanbieden.

Welke informatie gebruikt Monster om me advertenties op maat te tonen?

De advertenties op maat die weergegeven worden op Monster zijn gebaseerd op informatie die verkregen werd van: (a) data (bijvoorbeeld postcode, leeftijd, geslacht en interesses) die u aan Monster geeft, (b) uw IP-adres, (c) de zoektermen die u invoert op Monster. Bovendien kan deze informatie gecombineerd worden met andere informatie van derden, inclusief informatie over uw activiteiten op andere websites. De informatie van derden identificeert u niet als persoon en helpt ons om u advertenties te tonen die volgens ons meer relevant zijn voor uw interesses.

Wat is het Career Ad Network van Monster?

Het exclusieve Career Ad Network van Monster (ook wel “CAN” genoemd) neemt een bestaande vacatureplaatsing, transformeert deze dynamisch in een media-advertentie en geeft deze een strategische plaats binnen ons uitgebreide netwerk en op diverse partnersites. Zo worden overeenkomstig de broncriteria van onze klant de meest gekwalificeerde kandidaten gevonden. Onderstaand ziet u een voorbeeld van een Career Ad Network advertentie die aangepast werd op basis van een cookie met informatie gebaseerd op iemand die zocht op vacatures in de gezondheidszorg, in Boston, Massachussetts, USA en een niet-aangepaste Career Ad Network

Gewone advertentie: Aangepaste advertentie (nursing, Boston MA):

Kan ik de aangepaste Career Ad Network advertenties verbergen?

Ja. Klik op deze koppeling, Career Ad Network, en volg de instructies op die pagina indien u niet langer aangepaste Career Ad Network advertenties wilt ontvangen.

Kan ik de aangepaste advertenties van derden verbergen?

De meeste advertentienetwerken en andere derde partijen die we gebruiken bieden een blokkeermechanisme aan. Klik hier om een lijst te zien van de derde partijen waar we momenteel mee samenwerken om u advertenties op maat te bieden. U kunt ook de aangepaste advertenties van derden verbergen door uw browser zodanig in te stellen dat cookies van derden geweigerd worden.

Wat gebeurt er als ik ‘uitschakelen van aangepaste advertenties’ kies?

Wanneer u ervoor kiest om aangepaste advertenties uit te schakelen, zullen de advertenties die u te zien krijgt minder relevant zijn voor uw interesses.

Waar vind ik meer informatie over de wijzigingen in het privacybeleid van Monster?

Zie de uitleg van het gewijzigde privacy beleid van Monsterboard.

Waarom heeft Monster haar privacybeleid bijgewerkt?

We hebben nieuwe functies aan onze sites toegevoegd die invloed hebben op de manier waarop gebruikers informatie over zichzelf kunnen delen. We hebben ons privacybeleid bijgewerkt met deze nieuwe functies, waaronder professioneel netwerken op BeKnown, dat eerder al exclusief beschikbaar was op Facebook.

We hebben ook van deze gelegenheid gebruikgemaakt om het privacybeleid korter en beter leesbaar te maken. Het bijgewerkte privacybeleid is van toepassing op alle Monster-sites en -toepassingen, zodat uw ervaring met Monster nog eenvoudiger en probleemlozer verloopt.