Vier de zomer met Monsterboard - maak kans op € 250

Vier de zomer met Monsterboard - maak kans op € 250

Het Monsterboard team maakt jouw zomer nog mooier. Want we mogen de hele zomer aan jou en jouw beste vriend(in) een Mediamarkt waardebon verloten t.w.v. 
€ 250,-  Om mee te kunnen doen met deze actie heb je een Monsterboard profiel nodig. Heb je nog geen Monsterboard profiel? 

Maak je profiel dan hier aan >>  


Wanneer je een nieuw lid aanbrengt en deze ook een profiel aanmaakt, maken jullie beide kans op het winnen van een MediaMarkt waardebon t.w.v. € 250,- 


ACTIEVOORWAARDEN MONSTERBOARD ZOMER ACTIE

De actie

Iedereen die vanaf 1 juli 2021 tot en met 30 september 2021:

 • Een profiel aanmaakt op Monsterboard.nl; of
 • Je vriend of vriendin attendeert op deze actie, en je vriend of vriendin een profiel aanmaakt, dan dingen jullie beide mee naar het winnen van een tegoedbon ter waarde van € 250, te besteden bij Mediamarkt (de “Actie”).

Er zijn per maand 2 tegoedbonnen beschikbaar. De winnaars worden door middel van een loting bepaald binnen 2 weken na afloop van elke actiemaand neemt Monsterboard.nl contact op met elk van de winnaars van die maand.

Deelname actie

 1. Deelname aan acties is kosteloos.
 2. Deelname vindt plaats wanneer je een inschrijfformulier hebt ingevuld.
  1. Eenmalige deelname per persoon.
  2. Deelname aan acties is alleen mogelijk voor personen vanaf 18 jaar of ouder.
 3. Medewerkers van Monsterboard zijn uitgesloten van deelname aan acties.
 4. Monsterboard is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.
 5. De looptijd van acties en het moment van bekendmaking van de winnaar(s) wordt altijd vermeld in de social media post of op het in te vullen formulier.
 6. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.

Persoonsgegevens

Alle persoonsgegevens die in het kader van de Actie van de deelnemer worden verkregen worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming met de geldende privacywetgeving behandeld. Op deze gegevens is de privacy verklaring van Monsterboard.nl van toepassing. Deze verklaring is terug te vinden op www.[ invullen juiste link ]. Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer zich er tevens mee akkoord dat zijn gegevens aan de prijzensponsor(s) en eventuele andere partners van de Actie ter beschikking worden gesteld. Door deelname aan deze Actie en acceptatie van een van de prijs geeft de deelnemer/winnaar toestemming voor het vermelden van zijn/haar naam en foto in communicatie-uitingen rondom de Actie. Persoonsgegevens van deelnemers worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen, tenzij er toestemming is gegeven een nieuwsbrief te ontvangen van een externe partij.

Winnaar

 1. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op onpartijdige wijze.
 2. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het e-mailadres dat is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gesteld.
 3. Wanneer de winnaar zich niet binnen een week na bekendmaking meldt, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 4. Monsterboard is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 5. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 6. Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Meedoen? Klik hier >>