Webinar 20 februari: Solliciteren 2.0 - Grrrrijp die baan!

Webinar 20 februari: Solliciteren 2.0 - Grrrrijp die baan!

Heb je het gevoel dat het voor jou lastig is om aan een nieuwe baan te komen? Ligt het aan gebrek aan werkervaring. Krijg je vaak te horen dat een andere kandidaat beter past? Of ligt het aan je leeftijd en/of naam? Op 20 februari 2019 organiseerde Monsterboard samen met Mourad El Moussati een Webinar.

KIJK TERUG!

 

 

Mourad El Moussati stuurde een sollicitatie uit naar wel tien stagebedrijven. Maar toen hij bijna geen reactie kreeg is hij op zoek gegaan naar antwoorden. Het antwoord vond hij in een positieve instelling en video solliciteren. Waarna het hard ging, niet alleen kreeg hij een uitnodiging van een Multinational, Mourad startte hierna twee bedrijven waarmee hij streeft naar gelijke kansen op de arbeidsmarkt.  Dit doet hij door zich in te zetten tegen arbeidsmarktdiscriminatie en mensen te helpen die het gevoel hebben 1-0 achter staan op de arbeidsmarkt.

Na het bekijken van dit Webinar kun je bij jezelf nagaan wat het obstakel is tussen jou en je nieuwe baan om vervolgens vol zelfvertrouwen door te gaan!

Sprekers: Mourad El Moussati,  Joyce Rotmans
Onderwerpen:  zelfverzekerdheid, diversiteit, video solliciteren
Geschikt voor: 
iedereen die het gevoel heeft 1-0 achter te staan op de arbeidsmarkt. En wilt leren hoe je er tussenuit springt met jouw sollicitatie.