Skip to main content

Maak optimaal gebruik van Monsterboard.nl

Maak optimaal gebruik van Monsterboard.nl

Maak optimaal gebruik van Monsterboard.nl

Op zoek naar een baan? Op Monsterboard.nl staan elke dag tienduizenden vacatures, daar staan dus zeker functies tussen die bij jou passen. Ook zijn er duizenden werkgevers die in onze CV Database op zoek zijn naar werknemers. Gebruik onderstaande tips om optimaal gebruik te maken van onze site en vind jouw betere baan!
 

Gebruik meerdere trefwoorden

Bedenk dat niet alle werkgevers dezelfde functie eenzelfde naam geven. Gebruik bij het zoeken naar een baan daarom alternatieve termen voor bepaalde zoekopdrachten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan als tekstschrijver? Gebruik dan ook het synoniem copywriter, schrijver, redacteur of het woord content.
 

Browse door vacatures

Nog niet echt een helder beeld welke functie je zoekt, maar weet je wel in welke branche of binnen welke categorie je wilt werken? Voer dan een algemene zoekopdracht in en zoek tussen de vacatures naar functies die je aanspreken. Dan weet je direct hoe je gerichter kunt zoeken!
 

Sla je zoekopdracht op

Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Gemak dient de mens en wij proberen het voor jou zo makkelijk mogelijk te maken om jouw volgende baan te vinden! Dus als je interessante banen gevonden hebt, sla je de zoekopdracht op en ontvang je voortaan vergelijkbare vacatures in je inbox. Zo mis jij nooit meer leuke vacatures!
 

Plaats je cv

Niet alle openstaande functies worden als vacature online geplaatst. Vaak gaan werkgevers zelf op zoek naar geschikte kandidaten in onze CV Database. Zorg dat recruiters je daar kunnen vinden door je cv te uploaden!  Houd daarbij het volgende in gedachten:

  • Als je je cv af en toe ververst, stijgt hij in het resultatenoverzicht omdat hij weer als nieuw wordt aangemerkt.
  • Werkgevers doorzoeken de CV Database aan de hand van trefwoorden. Maak in je cv daarom zoveel mogelijk gebruik van relevante woorden. Ook hier geldt: houd rekening met alternatieve termen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een baan in de sales? Laat dan niet alleen dat woord regelmatig je cv terugkomen, maar het wissel het af met verkoop.
  • Bij Monsterboard kun je tot vijf cv’s online zetten, maar er kan er maar één tegelijk op actief (zichtbaar in de CV Database). Toch kan het zeker de moeite zijn er meerdere te uploaden. Zo kun je verschillende cv’s voor verschillende functies in je profiel zetten, zodat je bij een online sollicitatie alleen nog maar de juiste hoeft aan te vinken. Ook kan het handig zijn om naast een cv in het Nederlands bijvoorbeeld een Engelstalige bij de hand te hebben.

Upload je cv naar de CV Database.

 

Maak gebruik van onze kennis

Wij werken al jaren samen met recruiters en werkgevers en hebben dus best wat kennis in huis: wat zoeken bedrijven, waar letten ze op en waarom nemen ze iemand wel of niet aan?

Deze info delen we graag met je, artikelen vind je in het carrière centrum; advies over solliciteren en voorbeeld cv's, maar ook tips voor salarisonderhandelingen of een case over hoe jij je kan voorbereiden als je een promotie aan je manager wilt vragen.


Back to top