Bewaarde zoekopdracht: ontvang de beste vacatures direct per mail

Bewaarde zoekopdracht: ontvang de beste vacatures direct per mail

Ontvang de beste vacatures direct per mail

Als je direct op de hoogte bent van nieuwe vacatures, ben je nooit meer te laat om te solliciteren. Met de vacature alert van Monsterboard ontvang je automatisch alle relevante banen in je inbox zodat je nooit meer een interessante vacature over het hoofd ziet.

Wel leuke vacatures vinden, geen tijd kwijt om te zoeken!
 

Een vacature alert aanmaken is snel en simpel

Een zoekopdracht opslaan is simpel:

  1. Zoek naar een baan op Monsterboard zoals je gewend bent.
  2. Rechts van de pagina vind je de button met E-mail mij vacatures.
  3. Vul de velden in die je ziet, en je ontvangt vervolgens mail van ons.

Een vacature alert aanmaken kan met en zonder account

Je kunt een vacature alert aanmaken als je ingelogd bent op Monsterboard, maar het kan ook als je geen account hebt.

  • Geen account? Vul een e-mailadres in en wij sturen je een mailtje als er nieuwe vacatures zijn die passen bij jouw zoekopdracht
  • Wel een account? Log in en bewaar de zoekopdracht. Je hebt met een account meer opties om te fine tunen: 


Maak een goede zoekopdracht aan

Hoe beter en specifieker je zoekopdracht, hoe beter de vacatures die wij sturen bij jou passen. Alleen het woord 'account manager' zorgt er voor dat je alle nieuwe vacatures in je inbox krijgt. Een beetje overkill en we willen je natuurlijk niet spammen met vacatures waar je niets aan hebt! Gebruik  de 'uitgebreid zoeken' functie om een specifiekere zoekopdracht aan te maken zodat wij je relevantere vacatures kunnen mailen.
 

Vacature alert aanpassen

Natuurlijk kan je de zoekopdracht van je vacature alert verscherpen of aanpassen nadat je hem hebt aangemaakt. Dit kan je doen bij  de tab 'bewaarde zoekopdrachten'. Hier vind je het overzicht van jouw vacature alerts en kan je ze aanpassen of verwijderen.
 

Monster tip voor een optimale vacature alert:

Je kunt meerdere alerts aanmaken! Bijvoorbeeld als je twijfelt tussen functies of als de baan die je ambieert onder verschillende titels wordt aangeboden.

Met een opgeslagen zoekopdracht word je altijd door Monsterboard op de hoogte gesteld van nieuwe interessante vacatures. Zo kan jij snel schakelen en minimaliseer je de kans om die geweldige baan mis te lopen. Maar de vacature alert is ook handig als je niet direct aan het zoeken bent, maar wel op de hoogte wilt blijven van het aanbod in jouw vakgebied.

MAAK EEN SEARCH AGENT AAN