Skip to main content

Monsterboard.nl op social media

Monsterboard.nl op social media

Bij iedereen kijkt dagelijks op social media, dus waarom niet via deze kanalen op de hoogte blijven? Tips omtrend je carrière, grappige afbeeldingen, winacties en relevante vacatures, wat je ook zoekt - wij zijn er mee bezig! En als je dan toch online bent kan je net zo goed meteen op de hoogte zijn toch?
Monsterboard kan je vinden op de volgende social kanalen: 

Facebook

Een korte break nodig als je aan het werk bent? Kijk even op onze Facebookpagina. Inspiratie om meer te halen uit je huidige baan en tips hoe je dit het beste kan doen, maar ook houden we je op de hoogte van onze acties en evenementen.
Daarnaast vragen we regelmatig om jouw mening, want alleen met jouw hulp kunnen wij je helpen om het beste uit je carrière te halen.

Ga naar Monsterboard op FacebookTwitter

Nieuws over de arbeidsmarkt of tips om productiever te worden na drie uur in de middag. Leuke korte mededelingen en artikelen delen we met je via Twitter. En ook hier kan je natuurlijk terecht als je vragen aan ons hebt.

Volg Monsterboard op Twitter

Relevante vacatures in je tijdlijn zien? Volg dan één van onze gelokaliseerde Twitterfeeds. Of je nu in Marketing of de Gezondheidszorg wilt werken, in Zeeland of Groningen, wij hebben een gelokaliseerd Twitteraccount die je kunt volgen!


Google+ 

Artikelen, tips en advies, afgewisseld met inspirerende beelden en teksten. Laat jouw mening achter of benader ons met tips en vragen.
Volg Monsterboard op Google+

YouTube – Monster TV 

Op ons YouTube kanaal vind je carrièretips en adviezen, videoverslagen van evenementen en oude inspirerende commercials.
Bekijk het op ons Monsterboard YouTube
 


Back to top