Heb jij een Dertigers Dilemma? Test het!

Heb jij een Dertigers Dilemma? Test het!

Dertigers Dilemma Test

Word je bijna dertig, ben je net dertig geworden of dit station net gepasseerd en bekruipt je wel eens een gevoel van onrust? Wil je graag nog van alles doen zoals werken in het buitenland, een wereldreis of vrijwilligerswerk maar weet je niet waar je moet beginnen? Krijg je het wel eens benauwd van alle keuzes die je moet maken? En vraag je jezelf regelmatig af ‘is dit het nou?’ Dan zou je wel eens een Dertigers Dilemma kunnen hebben!

Bijna iedereen heeft wel eens gezonde twijfels over werk, relatie of woonsituatie. Maar als je die twijfels bijna altijd hebt én je weet niet meer hoe je het kunt oplossen dan heb je wellicht te maken met het befaamde Dertigers Dilemma.

Wil jij weten of je een Dertigers Dilemma hebt? Doe dan nu hier de test om te ontdekken hoe hoog jij scoort op de Dertigers Dilemma Barometer! Je ziet of je zowel privé als in je baan helemaal op je plek zit, of je zen bent met de weg die je bent ingeslagen of dat je misschien wel toe bent aan een nieuwe stap. Doe de test en check ook meteen hoe het zit met jouw Fear of Missing Out!

Geen interesse in de test, maar wil je wel advies? Hier vind je tips voor het omgaan met een Quarterlife crisis, en hier lees je wat te doen bij keuzestress. Kom je er niet uit? Blijf vooral niet met je twijfels zitten maar schakel professioneel advies in van bijvoorbeeld een (loopbaan)coach of een HR-medewerker.