De sollicitatiebijbel

New Year New Career? Solliciteer! Januari is dé maand waarbij het bij iedereen toch een beetje gaat kriebelen. Een nieuw begin en dus tijd voor verandering. Niet zo gek dus dat er in januari gemiddeld veel meer gesolliciteerd wordt. Deze trend zien we ook terug op de Monsterboard site: zo worden er gemiddeld veel meer cv’s geüpload en wordt onze vacature app meer gedownload. 

Kriebelt het bij jou ook? 

Download dan snel dé Monsterboard cv- en sollicitatiebijbel. Met onze cv- en sollicitatiebijbel spreid je tactisch jouw kansen én het geeft je alle tools om het maximale uit jouw sollicitatie te halen. Van cv sjablonen en video tutorials  tot aan een allesomvattende softskills lijst die je helpen om jouw beste soft skills te identificeren. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw nieuwe droombaan naar binnen te slepen!

Kansen spreiden? Pas dan de Monsterboard CV strategie toe. 

Wat veel werkzoekenden niet weten is dat je door een slimme cv-strategie toe te passen je makkelijk gevonden kan worden door werkgevers en recruiters. Dit is handig want zo kunnen bedrijven jou gericht benaderen voor een vacature waarvan zij denken dat deze goed bij je past en die je misschien zelf niet gevonden had.

Je doet er als werkzoekende daarom goed aan om extra aandacht te besteden aan het maken van een cv. Zo is het handig om voor een cv die je rechtstreeks verstuurd naar een recruiter een mooie moderne opmaak te gebruiken, zodat deze de aandacht pakt. Maar hoe maak je jouw cv vindbaar voor speciale software die recruiters gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat jouw CV direct gevonden wordt in een CV Databases?  We leggen het aan je uit in de cv- en sollicitatiebijbel, download 'm hieronder en lees meer over:

- CV strategie: word online gevonden door bedrijven met onze handige tips & tricks 
- Moderne cv sjablonen om direct op te vallen 
- CV sjabloon geoptimaliseerd voor online zoeksystemen van recruiters
- Allesomvattende softskill-lijst en hoe je deze toepast op de baan waarop je solliciteert