De sollicitatiebijbel

Op zoek naar een nieuwe baan en moet je aan de slag met je cv en sollicitatie? We got you! Monsterboard heeft speciaal voor werkzoekenden de cv- en sollicitatiebijbel gemaakt. In de cv- en sollicitatiebijbel vertellen we je meer over strategieen die je kan toepassen om beter gevonden te worden en geven we je alle tools zodat jij met jouw sollicitatie echt het verschil kan maken.  

 

Ben je op zoek naar een nieuwe baan?

Met onze cv- en sollicitatiebijbel spreid je tactisch jouw kansen én het geeft je alle tools om het maximale uit jouw sollicitatie te halen. Van cv sjablonen en video tutorials tot aan een allesomvattende soft skills lijst die je helpen niet alleen jouw beste soft skills te identificeren maar ook welke soft skills voor welke functie nou echt belangrijk zijn. Kortom alles wat je nodig hebt om jouw perfecte match te maken!

Kansen spreiden? Pas dan de Monsterboard CV strategie toe. 

Wat veel werkzoekenden niet weten is dat je door een slimme cv-strategie toe te passen je makkelijk gevonden kan worden door werkgevers en recruiters. Dit is handig want zo kunnen bedrijven jou gericht benaderen voor een vacature waarvan zij denken dat deze goed bij je past en die je misschien zelf niet gevonden had.

Je doet er als werkzoekende daarom goed aan om extra aandacht te besteden aan het maken van een cv. Zo is het handig om voor een cv die je rechtstreeks verstuurd naar een recruiter een mooie moderne opmaak te gebruiken, zodat deze de aandacht pakt. Maar hoe maak je jouw cv vindbaar voor speciale software die recruiters gebruiken? En hoe zorg je ervoor dat jouw CV direct gevonden wordt in een CV Databases? 
 

We leggen het aan je uit in de cv- en sollicitatiebijbel, download 'm hieronder en lees meer over:

  • CV strategie: word online gevonden door bedrijven met onze handige tips & tricks 
  • Moderne cv sjablonen om direct op te vallen 
  • CV sjabloon geoptimaliseerd voor online zoeksystemen van recruiters
  • Allesomvattende soft skills-lijst en hoe je deze toepast op de baan waarop je solliciteert
     

 

Gelijk aan de slag gaan zodat je gevonden wordt door werkgevers?

>> Maak dan hier je profiel aan! <<

Wist je dat je dit profiel gelijk kan downloaden en bewaren op je smart-phone als PDF bestand? Zo heb je altijd een handig mobiel document die je voor je sollicitaties kunt gebruiken. Heel veel succes met solliciteren!