Webinar Alert

Webinar Alert

meld je aan voor het webinar

Heb jij het gevoel dat het voor jou lastig is om aan een nieuwe baan te komen? Ligt het aan gebrek aan werkervaring of krijg je vaak te horen dat een andere kandidaat beter past? Denk je (stiekem) dat je naam en/of leeftijd een rol spelen? Of heb jij gewoon geen flauw idee waarom het niet lukt?

Mourad El Moussati kent dit gevoel en heeft veel moeite gehad met het vinden van een geschikte werkplek! Toen hij na het versturen van talloze sollicitaties, slechts twee afwijzingen ontving en voor de rest geen enkele reactie kreeg, is hij op zoek gegaan naar antwoorden. Het antwoord vond hij in een positieve instelling en videosolliciteren. Door zich te onderscheiden van andere sollicitanten, ontving hij van alle organisaties een uitnodiging en kreeg hij zelfs van een grote multinational een persoonlijke videoboodschap terug! Hierna ging het onwijs hard! Ondertussen heeft Mourad twee organisaties opgericht en geeft hij les (zijn eigen vak) op de Hogeschool Rotterdam. Met zijn bedrijven en het vak dat hij heeft ontwikkeld, zet hij zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt. Dit doet hij door zich in te zetten tegen arbeidsmarktdiscriminatie en mensen te helpen die het gevoel hebben 1-0 achter te staan op de arbeidsmarkt.

‘Uiteindelijk doe ik dit niet alleen omdat ik geloof dat het onze morele verplichting is als mens om iedereen gelijke kansen te geven, maar ook omdat ik geloof in de kracht van menselijk verschil!’

Na dit Webinar kun je bij jezelf nagaan wat het obstakel is tussen jou en je nieuwe baan, om vervolgens vol zelfvertrouwen door te gaan!

Heb jij ook het gevoel 1-0 achter te staan op de arbeidsmarkt, lukt het jou om onverklaarbare reden gewoon niet om die leuke baan te bemachtigen of wil je er gewoon zeker van zijn dat jij er tussenuit springt met jouw sollicitatie?

Meld je dan aan voor dit Webinar!
 

>> AANMELDEN WEBINAR <<