De Nederlandse Carrièredagen

De Nederlandse Carrièredagen

Op 23 en 24 november is het weer tijd voor het grootste carrière event van het najaar in Nederland: De Nederlandse Carrièredagen. Tijdens dit event krijg jij twee dagen lang de mogelijkheid om kennis te maken met 120 topwerkgevers en kan je gratis jouw CV laten checken. Hier ontmoet je recruiters van gave bedrijven.

 


 

Werk aan jouw carrière op de Nederlandse Carrièredagen

Er zullen dit jaar weer meer dan 70 carrièregerichte workshops en enkele branchecongressen georganiseerd worden die specifiek gaan over werken in de IT, Techniek, Overheid en Zorg & Welzijn.

Hier kun je verschillende gratis workshops en masterclasses volgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de sessie Weg met de brief, maak een Videosolliciatie! of Ontdek je passie?

Je kunt jouw vakgebied dus gericht bezoeken, of eens in een andere tak kijken of daar wellicht mooie kansen voor je liggen!

Monsterboard is er voor jou!

Monsterboard is dit jaar ook aanwezig met een eigen stand.
Bij ons kun je een gepersonaliseerde video opnemen met jouw elevator pitch. 
Onze experts geven je graag de nodige tips en tricks over de elevator pitch, zodat je goed voorbereid de lift in stapt.

Waarom een evelator pitch?

Eerste indrukken zijn blijvend! Het is daarom belangrijk om bij een eerste ontmoeting meteen een goede eerste indruk achter te laten. Ons brein velt namelijk in de eerste paar seconden al een oordeel. De elevator pitch dient als sollicitatietraining waarin jij jezelf kort, bondig en prikkelend neerzet. Het doel is om de werkgevers nieuwschierig te maken naar wie je bent en wat je te bieden hebt. Tips voor de perfecte pitch vind je hier.

Kom naar onze stand en leer hoe jij jezelf kan presenteren in slechts 15 seconden, that's all it takes!