De Nationale Carrièrebeurs 2019

De Nationale Carrièrebeurs 2019

Op 5 en 6 april is het weer tijd voor het grootste carrière event van het jaar in Nederland: De Nationale Carrièrebeurs. Tijdens dit event krijg jij twee dagen lang de mogelijkheid om kennis te maken met 120 topwerkgevers en kan je gratis jouw CV laten checken. Hier ontmoet je recruiters van gave bedrijven.

 


 

Werk aan jouw carrière op de Nationale Carrièrebeurs

Er zullen dit jaar weer tientalle carrièregerichte workshops en enkele branchecongressen georganiseerd worden die ondere andere gaan over werken in de ITTechniekOverheid en Zorg & Welzijn. Hier kun je verschillende gratis workshops en masterclasses volgen. Je kunt jouw vakgebied dus gericht bezoeken of eens in een andere tak kijken. Wellicht dat daar mooie kansen voor je liggen!

Monsterboard is er voor jou!

Monsterboard is dit jaar ook aanwezig met een eigen stand.
Bij ons kun je een gepersonaliseerde video opnemen met jouw elevator pitch. 
Onze experts geven je graag de nodige tips en tricks over de elevator pitch, zodat je goed voorbereid de lift in stapt.

Waarom een evelator pitch?

Eerste indrukken zijn blijvend! Het is daarom belangrijk om bij een eerste ontmoeting meteen een goede eerste indruk achter te laten. Ons brein velt namelijk in de eerste paar seconden al een oordeel. De elevator pitch dient als sollicitatietraining waarin jij jezelf kort, bondig en prikkelend neerzet. Het doel is om de werkgevers nieuwschierig te maken naar wie je bent en wat je te bieden hebt. Tips voor de perfecte pitch vind je hier.

Kom naar onze stand en leer hoe jij jezelf kan presenteren in slechts 15 seconden, that's all it takes!