Meld je aan voor de Virtual Job Fair!

Monsterboard organiseert de Virtual Job Fair, het online carrière event!

Ben jij door de corona crisis je baan kwijt, of op zoek naar de volgende stap in je carrière? Meld je dan aan voor de Virtual Job Fair en ga direct in gesprek met mooie bedrijven die op zoek zijn naar personeel. 

Voor wie is dit evenement 

  • Voor werkzoekenden die direct aan de slag willen in de Retail of in de Logistiek & Distributie

        

Hoe werkt het evenement

Vanuit je luie stoel en virtueel een nieuwe baan vinden of op zoek naar kansen om je netwerk uit te breiden en carrière inspiratie opdoen? Plug je smartphone, laptop of iPad in de oplader en ga virtueel in gesprek met de mooiste bedrijven. Denk aan grote bedrijven zoals de IKEA, Albert Heijn, Hunkemöller en nog veel meer toffie bedrijven.

Via een geavanceerd, cloud-based platform connect je gemakkelijk via chat met toffe organisaties. Je staat dan misschien niet op een echte beurs maar de ervaring is hetzelfde. Het is zelfs mogelijk om direct online te solliciteren! Ga in gesprek met recruiters van grote bedrijven via 1-op-1 chats. Deel jouw werkervaring en kwalificaties en krijg gelijk antwoord van recruiters of jij binnen het bedrijf past. Ben je niet perse op zoek naar een baan? Ook dan kan je veel opsteken tijdens het event:

  • Krijg cv advies
  • Netwerk kansen
  • Sollicitatiegespek do's & dont's

Meld je aan en vind tijdens dit event jouw volgende baan!

Bekijk hieronder hoe het event werkt:
 

Virtual Event Guide from Brazen on Vimeo.