Monsterboard.nl Bedrijfsoverzicht

Website
Hoofdkantoor
Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Grootte
2500 t/m 4999 werknemers
Industrie
IT - internet
Opgericht
1994

Werken voor Monsterboard, dat betekent werken in een eigenzinnige en dynamische branche. Bij een succesvolle en internationale onderneming met een eigen sfeer. Monsterboard biedt je uitdagend werk, een goed salaris en leuke collega’s.

Als je bij Monsterboard komt werken word je onderdeel van misschien wel het beste salesteam van Nederland. Amerikaans in onze aanpak, maar Nederlands in onze team spirit. Monsterboard is een professionele online recruitmentorganisatie die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van haar dienstverlening. Deze kwaliteit wordt in de eerste plaats waargemaakt door de talenten en inzet van onze medewerkers.

Ons motto is: Work hard, Play hard! Dit betekent dat we hard werken en gedreven zijn om onze bedrijfsdoelstellingen te behalen met plezier en passie voor het vak. En binnen een organisatie waarbij fun zeker niet mag ontbreken.

Denk hierbij aan:

Gezellige feestjes
Sportieve activiteiten
Feestelijke maandafsluitingen
Energieke kick-offs
Vrijdagmiddag borrels
Kennissessies
Commissiesysteem

We betalen onze medewerkers goed voor hun performance. Voor onze Salesmedewerkers hanteren wij een goed basissalaris en een commissiesysteem waarmee we progressief belonen. Oftewel: hoe meer je presteert, hoe beter je wordt beloond! Daarnaast bieden wij opleidingsmogelijkheden voor onze medewerkers, wij hebben hiervoor onze eigen Monster Academy.

Vind jij het belangrijk om iedere maand succesvol te zijn, maar toch de vertrouwdheid en gezelligheid te voelen van een hecht team? Dan pas jij perfect bij ons!

Kantoor foto's

Monsterboard.nl Voordelen

  • Betaalde vakantie
  • Parkeren
  • Performance bonus
  • Pensioen / Pensioenplan
  • Vakantiedagen
  • Evenementen voor werknemers
  • Referral bonus
  • Gratis snacks en koffie

Kantoor locaties

Monsterboard.nl vacatures

Amsterdam, NH, NL

Is het voeren van sales gesprekken je passie? Krijg je een kick van de deal sluiten? Ga je altijd voor meer dan 100%? Dan ben jij het “monster” dat wij zoeken! Zie je het voor je? Jij, als Accountmanager Binnendienst bij Monsterboard(onderdeel van de Randstad Holding); een marktleider op het gebied van online recruitment? Ter versterking van ons salesteam zijn wij op zoek naar een “sales monster”!

12-10-2018
Amsterdam, NH, NL

Heb jij meerdere jaren ervaring bij een Werving & Selectiebureau of een uitzendbureau? Ben je commercieel, kun je je snel inleven in de situatie van de klant en ben je goed in het sourcen van zeer uiteenlopende kandidaten? Dan ben jij het “Monster” die we zoeken! Als Recruiter / Talent Sourcer voor Monster Talent Consulting, ondersteun je onze klanten op het gebied van Recruitment. We zoeken ieman

12-10-2018
Amsterdam, NH, NL

Monsterboard helpt mensen om voor beter te gaan in hun carrière – heb jij er wel eens aan gedacht om bij ons je stage te komen lopen? Wat haal jij uit een stage bij Monsterboard? Geen enkele stage is hetzelfde bij Monsterboard, omdat wij met jou gaan kijken wat je zou willen leren en waar je je in wilt ontwikkelen. Functie Je maakt deel uit van het Monster Consultancy Services team Je leert vacatu

5-10-2018