Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Als ZZP Verzorgende IG – hoge klantwaardering, 20–28 uur, regio Helmond / Eindhoven, zorg jij voor een grote tevredenheid bij jouw klanten!

Je klanten, daar doe je het toch voor? Voor dit geweldige team, zijn we op zoek naar een Verzorgende IG, niveau 3. Via Zorgkaart Nederland, weten we dat het team een gemiddelde beoordeling heeft van 9,6. Allemaal tevreden klanten die de deskundigheid en de inzet enorm waarderen. Dat wil deze thuiszorg organisatie, graag zo houden.

Jouw taken binnen dit fijne team
Ook al is het team van ongeveer 5 mensen op deze locatie erg gemotiveerd en kundig, ze hebben gewoon hulp nodig van iemand zoals jij. Gaat met name om ADL-zorg en voorbehouden handelingen m.u.v. hele complexe zorg. Op dit moment zijn er 65 cliënten die diensten afnemen. Daarnaast ben je mogelijk óók actief op één van de andere locaties. Daar zit een team van op dit moment 7 medewerkers, die in behoorlijke mate zelfstandig functioneren.

Je bent een uitstekend Verzorgende IG en gewoon een prettig mens om contact mee te hebben. De planning is dat de organisatie haar activiteiten in de regio verder gaat uitbreiden. Niet gehaast, maar gewoon goed. En dat kan jij samen met je nieuwe team als geen ander gewoon omdat je goed bent in je vak!

Voor deze organisatie mag jij werken
Als je op zoek bent naar eigen inbreng, veel zelfstandigheid. Maar ook als je zelf verder wil groeien. Geen poeha, maar gewoon goed zonder al te veel flauwekul. Met directe lijntjes naar de cliënten. Je leidinggevende is een warm, kundig en prettig mens. Werkt sinds 2003 bij deze werkgever en heeft het nog altijd erg naar haar zin. Van oorsprong oncologieverpleegkundige, dus in alle opzichten kan je vast iets van haar leren. Zin in?

Werktijden
Je werkt meestal ochtenddiensten en enkele avonddiensten. De ochtenddiensten zijn van 08:00 tot 12:00 of 13:00 uur. En de avonddiensten zijn van 19:00 tot 22:00 of 23:00 uur. Je hebt vaak 1 vaste werkdag in de week en de rest van je werkdagen zijn flexibel. Je geeft uiteraard je beschikbaarheid door. Daarnaast gaat het om een vaste cliëntenpopulatie, dus je kunt rekenen op een stabiel rooster. Twee keer in de maand heb je een weekenddienst. Je werkt dan de ochtendroute of de avondroute. Dus één van de twee.

Ontplooiingsmogelijkheden
Wil jij je ontplooien? Dat kan! Je komt te werken bij een laagdrempelige organisatie, waarbij veel bespreekbaar is. Je kunt je allerlei opzichten doorgroeien. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de richting van ICT en digitalisering.

Functie-eisen
  • je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG;
  • jij hebt recente werkervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden
  • uurtarief; het uurtarief wordt in overleg bepaald op basis van FWG 40 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
  • een baan tussen de 20 en 28 uur per week, uren zijn bespreekbaar;
  • werken in een gezellig en kwalitatief goed team;
  • veel opleidingsmogelijkheden.

Contactinformatie
Waarom via LEKZ?

LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt LEKZ tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn!

Solliciteren:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: Aarzel niet en solliciteer dan snel.
Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> 06 – 17 42 70 79 (bellen) / lale@lekz.nl;
Of solliciteer via Whatsapp -> 06 – 23 42 53 44 (dit telefoonnummer kan je niet bellen).
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
en KLAAR… de stap naar een succesvol nieuw avontuur is gezet!
Source: LEKZ