geplaatst

30+ dagen geleden

Locatie

Epe, GE

Beschrijving

Jij bent dé gedreven en zelfstandige kok die ervoor gaat zorgen dat de keuken op Bospark de Schaapskooi op volle toeren draait!

Jouw functie in het kort

Jij draait je hand niet om voor een lekker voorgerecht, een perfect gegrilde steak of een heerlijke salade. Als onze gasten jouw eten zien aankomen loopt het water hen al in de mond. Als zelfstandig werkend kok heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met het complete keukenteam serveren jullie de mooiste gerechten aan de gasten.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok op dit park ben je verantwoordelijk voor de (voor)bereiding van gerechten tijdens het ontbijt, lunch en diner. Hierbij verlies jij hygiëne, kwaliteit en veiligheid in de keuken niet uit het oog. Samen met jouw collega’s verdelen jullie vooraf de taakverdeling omtrent mise-en-place om later op de dag de juiste service te kunnen bieden. Bijkomende taken zijn het bijhouden van de voorraad en het plaatsen en verwerken van bestellingen. Tevens denk je, samen met Rudy de horecamanager, regelmatig na over de invulling van de menukaart om de beleving van de gasten te verbeteren en de commerciële resultaten te verhogen. Het belangrijkste ingrediënt in jouw keuken is gastvrijheid, je schroomt dan ook niet om gedurende de dag af en toe naar voren te gaan om de tevredenheid van de gasten te peilen en een praatje te maken. 

Wat vragen wij van jou?

Naast jouw passie voor eten, drinken en gastvrijheid beschik jij over de magie om tijdens drukke momenten het overzicht te behouden in de keuken. Jij houdt van flexibele werktijden. In jouw top 2 staan tevreden gasten en hygiëne. Daarnaast zien we op je cv ook graag:

  • Een mbo-diploma (bijvoorbeeld zelfstandig werkend kok);
  • Zo'n 2 tot 4 jaar relevante werkervaring in de keuken;
  • Een HACCP diploma is een pré;
  • Passie voor eten, drinken en gastvrijheid.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een salaris tussen € 2.170 – € 2.942 bruto per maand op basis van 38 uur (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring);
  • Gratis warme maaltijd als je ‘s avonds werkt;
  • Gezellige en collegiale werksfeer;
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km enkele reis);
  • 25 vakantiedagen (op basis van 38 uur) en 8% vakantietoeslag;
  • Inwerkprogramma en opleidingsmogelijkheden;

Roompot Spirit

Roompot Vakanties is een oer-Hollands bedrijf; nuchter én ambitieus. Op onze parken heerst een collegiale, gezellige werksfeer. Ons doel is om onze gasten onbezorgd te laten genieten van hun vakantie. Gastvrijheid en betrokkenheid naar onze gasten én collega’s staat hierbij op nummer 1; samen genieten!

Cook with passion!

Bron: Roompot