Salaris

€2.5k - €2.6k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Over het Young Talent Program voor Werktuigbouwkundigen:

Met trots mag jij jezelf een HBO Werktuigbouwkundige noemen. Je staat aan het begin van jouw carrière in de mooiste sector die er bestaat: de techniek. Je bent momenteel ergens werkzaam of je bent jezelf aan het oriënteren op jouw eerste baan als ingenieur. Er zijn veel mooie functies bij professionele organisaties. Dat zorgt voor een lastige keuze voor jou: waar doe je goed aan?

Je krijgt energie van het maken van 3D CAD-tekeningen van machines, apparaten en installaties voor de industrie als Tekenaar / Engineer en tegelijkertijd wordt je ook enthousiast als je aan procesverbeteringen denkt. Of wat te denken van een uitdagende functie als Werkvoorbereider of Junior Projectleider?

Welke keuze is het beste voor jou? Om jou dit inzicht te verschaffen zijn NHL Stenden & Xelvin een samenwerking aangegaan. Een Young Talent Program van 1,5 jaar waarbij jij 3 keer 6 maanden aan de slag gaat bij 3 van onze toonaangevende opdrachtgevers in Noord-Nederland. Naast de werkervaring die je gaat opdoen ga jij jezelf op persoonlijk en professioneel vlak ontwikkelen richting een functie die je op het lijf geschreven is.

Samen met jou gaan we inzicht vergaren in jouw wensen en ambities en bepalen we hoe het traject insteken. Wij hebben de expertise en tools in huis om jou de goede start van je carrière te geven die je nodig hebt.

Functie-eisen:

Wat verwachten wij van jou?

 • Je hebt een afgeronde opleiding HBO Werktuigbouwkunde;
 • Je hebt 0-3 jaar ervaring;
 • Je bent gemotiveerd om je eerste meters op de arbeidsmarkt te maken;
 • Je hebt de mindset en ambitie om jezelf te ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel gebied.

Als persoon:

 • Communicatief ben je vaardig en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je hebt een proactieve werkwijze;
 • Je hebt oog voor detail en bent in staat het gehele proces te kunnen overzien;
 • Zowel de Nederlands als de Engelse taal beheers je goed;

Wij bieden:

 • Een passend salaris van €2500,- o.b.v. een 38-urige werkweek;
 • 25 vakantiedagen;
 • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3;
 • 1 op 1 coaching met een Fieldmanager van Xelvin die jou gaat helpen met jouw persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap, communicatietechnieken en andere soft skills staan hierbij centraal;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget die we in samenwerking met jou gaan inzetten ten behoeve van jouw ontwikkeling op professioneel gebied. Denk hierbij aan verdieping op het gebied van 3D CAD programma’s of verbreding op het gebied van bijvoorbeeld Energietechniek, Projectmanagement of de LEAN methodieken;
 • Masterclasses op het gebied van o.a. Robotica, Maintenance & Reliability Engineering en 3D Printing. Deze worden georganiseerd door NHL Stenden;
 • Naast hard werkenis er ook tijd voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan een zomerbarbecue, karten en vliegen in een helikopter.

Vergoeding:

€2.500 bruto per maand

Enthousiast?

Solliciteer dan gemakkelijk en snel.

Vragen?

Mijn naam is Darwyn Ricardo en ik help jou graag verder in de procedure voor het Young Talent Program voor Werktuigbouwkundigen . Aarzel niet en neem bij interesse, vragen of opmerkingen gerust contact op. Je kunt mij bellen, appen of mailen via 06 5796 1612 of d.ricardo@xelvin.nl


Over het bedrijf

X
X
X
X

Xelvin

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.

Open organisatie

Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Visie

We zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, we dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in ontwikkeling, met aandacht voor een ieders persoonlijke situatie.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers