Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

12 dagen geleden

Beschrijving

Deze vacature wordt vervuld in samenwerking met Randstad. Ben jij geïnteresseerd en wil je solliciteren? Klik dan op 'solliciteren op werkgever site'. Je wordt dan direct doorgestuurd naar Randstad.nl.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar begeleiders in de regio van Middelburg en Goes die structuur kunnen bieden en goed kunnen omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag. Je kunt hierbij op basis van detachering worden ingezet via Randstad of direct op contract bij de organisatie.
Heb jij een niveau 4 diploma in de zorg en sta jij stevig in je schoenen, dan gaan wij graag het gesprek met je aan.

wat bieden wij jou
  • Salaris vanaf € 1861,- o.b.v. fulltime
  • Contract bij randstad of organisatie
  • 16 tot 36 uur
  • Een grote organisatie in de gehandicaptenzorg
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden
wie ben jij

Om op een MVG locatie te kunnen werken heb je minimaal mbo niveau 4 zorg/welzijnsdiploma nodig. Heb jij een niveau 3 diploma in de richting van zorg/welzijn en wil je je graag ontwikkelen? Laat je dan niet tegenhouden om op deze vacature te solliciteren. We kijken dan samen me jou wat voor opleidingstrajecten er mogelijk zijn.

  • Je bent bij voorkeur bekend met de triple C methodiek
  • Het methodisch werken is je tweede natuur
  • Je staat stevig in je schoenen.
wat ga je doen

Je gaat intensief aan de slag met het begeleiden en helpen van cliënten. Dit kan zowel 1 op 1, dan wel op een woongroep zijn. Denk aan begeleiden bij samen doen van activiteiten die leiden tot een zinvolle invulling van begin tot eind van de dag. Met de cliënt wordt gewerkt aan ontwikkeling van zelfzorg, zorg voor de omgeving, werk/scholing en vrije tijd. Denk bij deze activiteiten ook aan huishoudelijke werkzaamheden. Je kunt als woonbegeleider te werk gaan, maar ook persoonlijk begeleider. Hierbij zul je mentor zijn voor één of meerdere cliënten

waar ga je werken

Je gaat werken bij een organisatie die meer dan 10.000 mensen met een verstandelijke beperking ondersteuning biedt. Al jaren een begrip in Nederland en in Zeeland de mogelijkheid geeft om door te groeien in jouw rol als begeleider.

Ben jij de woonbegeleider die klaar staat om de mensen zorg aan te bieden die zij verdienen? Meld je dan nu aan en solliciteer via onderstaande button!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

S
S
S
S

s HeerenLoo (zorginstelling)

Overview 's Heeren Loo zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen. Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte én ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dit geldt ook voor onze medewerkers: we bieden je boeiend werk en alle kans om te groeien in de richting die jou ligt.

Bedrijfsgrootte

Meer dan 10000 werknemers

Opgericht

1891